Aloë Vera - Wonderplant

De Aloe Vera komt van oorsprong uit het Midden-oosten. Deze vetplant of succulent is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondmiddel, zonnebrand en cosmetica. Je kunt de Aloe Vera kopen in diverse soorten en maten.

+ Lees meer
Aloë Vera - Wonderplant
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
 1. Aloe vera
  Aloe vera Wonderplant
  40 cm 14 cm
  € 1300 incl. BTW
 2. Aloe vera
  Aloe Vera Wonderplant
  70 cm 24 cm
  € 5100 incl. BTW
 3. Aloe aristata
  Aloe Aristata Stekje
  15 cm 6 cm
  € 400 incl. BTW
 4. Grote aloe vera plant
  Aloe Vera Wonderplant
  100 cm 48 cm
  € 17700 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Aloë Vera kopen

De Aloë Vera,ook wel Wonderplant genoemd, is een kamerplant die wereldwijd bekend staat om zijn gebruik in de farmaceutische industrie. De bladen van een Aloë Vera zijn blauwgroen en hebben stekels waardoor de plant op een cactus lijkt maar eigenlijk is het een succulent. De Aloë Vera is een makkelijke kamerplant die graag op een zonnige standplaats staat. Deze vetplant is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden Amerika en Aziatische landen. Wil jij een Aloë Vera kopen? Lees dan snel verder!

 • Makkelijke kamerplant
 • Kan lang zonder water
 • Mag niet met zijn wortels in het water staan

Hoe verzorg je de Aloë Vera?

Buiten de verzorgingspagina hebben we ook een filmpje die uitlegt hoe je deze kamerplant het beste kan verzorgen. 

 
 

Hoe groot is een Aloë vera?

In ons assortiment kun je de de Aloë Vera vinden in verschillende formaten. Zo bieden wij de mini Aloë Vera aan, deze Aloë Vera stekjes zijn rond de 6 centimeter hoog. Ben jij op zoek naar iets groters? Ga dan voor een Aloë Vera in het klein. Niet groot genoeg? Dan kun je echt uitpakken met een Aloë Vera in het groot. Je kunt deze kamerplant ook zelf groot laten groeien. Een grotere pot is hierbij belangrijk. Een grotere plantenbak stimuleert de groei, verhoogd de gezondheid van de plant en creëert een grotere waterbuffer.

Kun je een Aloë Vera stekken?

De Aloë Vera plant stekken kun je doen door de babyplantjes naast de moederplant los te halen. Plaats hierna de stek in een mengsel van twee delen compost en één deel zand. Een goede tip hierbij is het stekje te plaatsen in een plastic zak. Op deze manier wordt de luchtvochtigheid verhoogd en groeit de Aloë vera sneller.

Waarom een Aloë Vera kopen bij 123planten?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Een kamerplant kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven je tips over de Aloë Vera indien gewenst. Benieuwd naar onze Aloë Vera reviews? Neem dan een kijkje bij de verschillende producten. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij Kiyoh en Google. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het zoeken naar de ideale kamerplant.