Kokodama hangplanten

De Kokodama en de Kokopot zijn geheel plasticvrij en gemaakt van natuurlijk kokosvezel. Door de natuurlijke kokosvezel vormt je kamerplant in combinatie met zijn prachtige pot een evenwichtig en harmonieus geheel. Het product wordt handgemaakt in Sri Lanka, waar elk verkochte Kokodama de lokale economie daar helpt te stimuleren.

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten
 1. Kokodama monstera minima
  Kokodama Monstera Minima Gatenplant
  30 cm 17 cm
  € 2300 incl. BTW
 2. Kokodama aeschynanthus
  Kokodama Aeschynanthus Lipstickplant
  30 cm 17 cm
  € 2700 incl. BTW
 3. Kokodama depressa kamerplant 2
  Kokodama Depressa Sao Paulo Pannenkoekenplant
  25 cm 15 cm
  € 1400 incl. BTW
 4. Kokodama sedum tornado
  Kokodama sedum tornado Vetkruid
  20 cm 15 cm
  € 1400 incl. BTW
 5. Kokodama chlorophytum comosum
  Graslelie (Chlorophytum Ocean) Graslelie
  20 cm 15 cm
  € 1400 incl. BTW
 6. Kokodama sansevieria
  Kokodama Sansevieria Vrouwentong
  35 cm 13 cm
  € 1400 incl. BTW
 7. Kokodama hertshoorn platycerium 1
  Kokodama XXL Platycerium Hertshoornvaren
  40 cm 25 cm
  € 3600 incl. BTW
 8. Kokodama-zebrina-purpusi
  Kokodama Zebrina Purpusii Vaderplant
  25 cm 15 cm
  € 1400 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten

Kokodama kopen

De Kokodama en de Kokopot zijn gemaakt van 99% natuurlijk kokosvezel, dit is een restproduct van de kokosnoot. Hierdoor is deze lijn geheel plasticvrij. Daarnaast is de Kokodama 100% biologisch afbreekbaar en waterdicht. Het product wordt handgemaakt in Sri Lanka, waar elk verkochte Kokodama de lokale economie daar helpt te stimuleren. Met elke Kokodama die verkocht wordt, gaat een deel van de opbrengst namelijk naar de scholing van kinderen in Sri Lanka. 

De Kokodama lijn

De Kokodama is een hangende bol van kokosvezels, waarin iedere kamerplant helemaal tot zijn recht komt. Door zijn praktische vorm en formaat zijn de combinatie- en styling mogelijkheden eindeloos. Zo kun je de Kokdama ophangen aan het plafond in de keuken, neerzetten in de vensterbank, of je badkamer omtoveren tot een urban jungle. Daarnaast kun je in ons assortiment de Kokopot vinden. Deze pot gemaakt van vezels doet denken aan een bloempot, maar dan geheel plasticvrij. 

De Kokospalm

De Kokospalm is een van de oudste bomen op aarde. Door deze prachtige boom kun je worden voorzien in eten, drinken, olie, onderdak en kleding. Ook de Kokodama en de Kokopot worden hiervan gemaakt. Elke plant is uniek en groeit op een andere manier. Ditzelfde geldt voor de handgemaakte Kokodama’s. Door de natuurlijke kokosvezel vormt je kamerplant in combinatie met zijn prachtige pot een evenwichtig en harmonieus geheel.