Over ons

Waar is het begonnen?

Tien jaar geleden begon Michiel uit de Bollenstreek zijn passie voor sierteelt te ontwikkelen. Als student verhuisde hij richting het Westland waar zijn passie zich ontwikkelde naar iets veel groters. Zo groot dat er wel 100 planten op zijn studentenkamer stonden, hieruit is 123planten ontstaan. Door een gebrek aan informatie over planten en een klein online assortiment, lag er een uitdaging om deze behoefte te vervullen.

Missie: ‘Making Europe a little greener’.
Visie: Het uitstekend online vindbaar maken van binnenbeplanting en de informatie hierover.

logo


Waar staat 123planten voor?

123planten staat voor het aanbieden van een breed assortiment online aan planten die je niet overal kunt vinden. Maar wij vinden het nog belangrijker dat jij je planten goed kunt onderhouden. Daarom geven wij online informatie en tips over de verzorging van zo veel mogelijk plantensoorten via onze encyclopedieën. En, met onze service gaan we nog een stapje verder. Wij bieden namelijk ook verpotservice en professioneel advies aan. Door onze eigen transport kunnen wij deze service mogelijk maken. Met al deze informatie hoef je minder vaak een nieuwe plant te kopen en worden de vervuilende productieprocessen verminderd. Zo kunnen we ook nog de impact op het milieu beperken!

werkplek


Locatie

Wij zijn in 2022 verhuisd naar een nieuw pand in Maasdijk waar wij genoeg ruimte hebben om onze webshop uit te breiden. Vanaf 2022 is ons assortiment namelijk niet alleen te koop in Nederland, België en Duitsland maar nu ook in Frankrijk! Daarnaast zijn wij een zakelijke website gestart: 123kantoorplanten.nl, waar alle kennis, ervaring en service samenkomt.

123planten locatie


‘t kantoor team

Team kantoor is onder andere druk bezig met de transportplanning van de planten, de marketing & communicatie en de productfotografie. Daarnaast helpt de klantenservice je met vragen over je bestelling en geven ze je graag advies over de verzorging. Ben je een zakelijke klant? Dan denken zij graag met je mee voor een gezond binnenklimaat met minimaal onderhoud. 

werken bij 123planten


‘t inpak team

Door een jong en vrolijk team onder leiding van Samantha, worden alle bestelde kamerplanten van klein tot groot, zorgvuldig en professioneel verpakt. De door jou bestelde kamerplant komt vers van de kweker en wordt verstuurd in een speciaal ontworpen doos. Samen op de werkvloer zorgen zij er dagelijks voor dat alle orders op tijd de deur uit gaan.

kamerplanten inpakken

‘t buitendienst team

Onder leiding van Richard is team buitendienst verantwoordelijk voor ons eigen transport. Met ruim 30 jaar ervaring in het onderhouden en plaatsen van kamerplanten heeft hij alles al een keer meegemaakt. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe chauffeurs. Inmiddels rijden er meerdere bestelwagens rond door delen van Nederland en België. Zij leveren niet enkel de planten af maar verlenen ook service. Indien gewenst plaatsen zij je kamerplant in de meebestelde plantenbak. Ook kunnen onze chauffeurs adviseren wat de beste standplaats is. Wil je ook gebruik maken van 123transport? Kies bij het afrekenen dan voor deze optie.

buitendienst

Even binnenkijken