Over ons

Wie zijn wij?

123planten is specialist in het geven van transparant en professioneel advies. Naast duizenden groene kamerplanten, bieden wij ook honderden bijpassende plantenbakken aan. Door ons zeer uitgebreide assortiment kunnen we je inspireren en helpen met keuzes maken. Voor elk probleem een oplossing en daar helpen wij graag bij. Met onze service gaan we nog een stapje verder. Maak gebruik van onze verpotservice of check onze plantenencyclopedie voor alle verzorgingstips per kamerplant. Inmiddels zijn al onze kamerplanten te koop in Nederland, België en Duitsland. Eind 2021 heeft 123planten ook een geheel nieuwe website gelanceerd voor de jongere doelgroep, neem ook eens een kijkje op Make a Jungle.

Kantoor

Michiel is de oprichter van 123planten en de specialist op het gebied van binnenplanten. Inmiddels in de bezetting op kantoor flink gegroeid. Wendy de creatieve druktemaker is verantwoordelijk voor de socials, klantenservice en transportplanning. Moniek is verantwoordelijk voor de productfotografie en het aanmaken van nieuwe producten.

Vergeet team klantenservice niet. Zij helpen met vragen over je bestelling en geven je graag advies over de verzorging. Ben je een zakelijke klant? Dan denken zij graag met je mee voor een gezond binnenklimaat met minimaal onderhoud.

Paul

Team inpak

Door een jong en vrolijk team onder leiding van Frank, worden alle bestelde kamerplanten van klein tot groot, zorgvuldig en professioneel verpakt.

De door jou bestelde kamerplant komt vers van de kweker en wordt verstuurd in een speciaal ontworpen doos. Samen op de werkvloer zorgen zij er dagelijks voor dat alle orders op tijd de deur uit gaan.

Buitendienst

Richard is verantwoordelijk voor ons eigen transport. Met ruim 30 jaar ervaring in het onderhouden en plaatsen van kamerplanten heeft hij alles al een keer meegemaakt. Naast dat Richard zelf de weg op gaat is hij verantwoordelijk voor het opleiden van onze andere chauffeurs. 

Inmiddels rijden er meerdere bestelwagens rond door delen van Nederland en België. Zij leveren niet enkel de planten af maar verlenen ook service. Indien gewenst plaatsen zij je kamerplant in de meebestelde plantenbak. Ook kunnen onze chauffeurs adviseren wat de beste standplaats is. Wil je ook gebruik maken van 123transport? Kies bij het afrekenen dan voor deze optie.

Richard