Voeding voor kamer- & tuinplanten

Hieronder vindt je het assortiment van kamerplantenvoeding. We bieden hier voeding aan voor grondplanten en planten op hydrocultuur. Voor meer informatie over voeding, bekijk hier de verzorgingspagina over plantenvoeding.

+ Lees meer
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
13 producten
 1. Hydrocultuur voeding
  Hydrocultuur vaste voeding
  Vanaf € 1200 incl. BTW
 2. Pokon kamerplanten voeding 1 1
  Kamerplant voeding
  Vanaf € 400 incl. BTW
 3. Hydrocultuur voeding vloeibaar hydro
  Vloeibare hydrocultuur voeding
  Vanaf € 800 incl. BTW
 4. Pokon palmenvoeding
  Pokon palmen voeding
  € 500 incl. BTW
 5. Pokon-stekpoeder-25gr
  Stekpoeder 25G
  € 800 incl. BTW
 6. Pokon-gedroogde-mestkorrels-5kg
  Gedroogde mestkorrel 5KG
  € 1200 incl. BTW
 7. Pokon-bio-kalk-5kg
  Bio Kalk 5KG
  € 700 incl. BTW
 8. Pokon-bio-tuimest-5kg
  Bio Tuinmest 5KG
  € 1400 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
13 producten

Pokon voeding kopen?

Pokon is al jaren de autoriteit op het gebied van kamerplanten voeding, van universele voeding tot voeding specifiek voor orchideeen of cactussoorten. Hieronder tref je een groot aanbod voeding voor kamerplanten van Pokon, verkrijgbaar in diverse hoeveelheden. Lees voor het toedienen eerst goed de gebruiksaanwijzing te vinden op de achterzijde van het groene flesje kamerplanten voeding. Hiernaast is ons advies gedurende de winter en herfst geen voeding toe te dienen aan huisplanten, dit heeft enkel een verzurend effect op het wortelgestel.

Hydrocultuur voeding kopen?

Wij bieden twee soorten voeding speciaal ontwikkeld voor kamerplanten op hydrocultuur, een voeding met vaste korrels en een vloeibare variant. Vloeibare voeding voor hydrocultuurplanten is bedoelt om aan te mengen in het water alvorens je het de plant toedient, dit kan elke keer als je de hydrocultuurplant water geeft. Vast hydrocultuurvoeding is makkelijker in zijn gebruik, elk halfjaar één eetlepel voor kleine planten en twee eetlepels voor grote planten over de hydrokorrels verspreiden en wegspoelen met het normale water. Het grote voordeel van vaste hydrocultuurvoeding is dat overvoeding niet mogelijk is, het lost op in het water en hierdoor kan de plant niet meer opnemen dan hij verlangt of verbruikt.