Pothouders

Creëer hoogte door middel van een plantenstandaard. Hiermee geef je jouw kamerplant in pot meteen de aandacht in jouw interieur. Of je nu een hoge plantenstandaard zoekt of liever voor een lage pothouder gaat, met een planten standaard zullen jouw kamerplanten extra shinen in je woonkamer!

+ Lees meer
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten
 1. Pothouder-35cm-hoog
  Mica Mira Pothouder - Zwart
  35 cm 17 cm
  € 1500 incl. BTW
 2. Pothouder-25cm-hoog-breed
  Mica Mira Pothouder - Zwart
  25 cm 19 cm
  € 1500 incl. BTW
 3. Pothouder-smal-25cm
  Mica Mira Pothouder - Zwart
  25 cm 12 cm
  € 1100 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten

Plantenstandaard kopen

Creëer hoogteverschillen met jouw kamerplant in pot, door een plantenstandaard te kopen.
Wil je jouw plant in pot extra laten opvallen in je interieur, dan kun je er voor kiezen om een plantenstandaard te gebruiken. Hierin plaats je de plant met pot. Bij 123planten kun je heel gemakkelijk en snel jouw planten standaard bestellen. Je vindt bij ons diverse soorten pothouders, zo is er voor ieder wat wils en kun je jouw kamerplanten extra laten stralen.

Plantenstandaard voor binnen

Onze pothouders zijn uitsluitend voor binnengebruik. De plantenstandaard voor binnen is gemaakt van metaal en is licht in gewicht. Wil je eens wat anders dan gewoon een kamerplant in pot neerzetten op de grond of op een kast, ga dan voor een leuke Mica plantenstandaard. De plantenstandaard in zwart kun je met elke pot combineren. Dit maakt het wel zo gemakkelijk, mocht je een keer een andere pot in de planten standaard willen doen. 

Hoge plantenstandaard

Bij 123planten kun je verschillende hoogten plantenstandaarden kopen. Heb je een leeg hoekje in jouw woonkamer waarvan je niet weet wat je er mee aan moet? Ga dan voor een aantal planten standaarden met verschillende hoogtes. Combineer een hoge plantenstandaard met een lage standaard. Ook kun je er dan nog voor kiezen om verschillende bloempotten te gebruiken voor jouw kamerplanten, zo krijgt jouw hoekje in je woonkamer alle aandacht! Mocht je dit ‘too much’ vinden, kies dan voor dezelfde potsoort om het geheel wat rustiger te houden. De plantenstandaard van metaal is zeer sterk en gaat jarenlang mee.