Strelitzia - Paradijsvogelbloem

De Strelitzia is met haar grote groene bladeren een populaire kamerplant. De Strelitzia komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en staat graag op een plekje met veel licht. Hierin zijn er verschillende soorten, de Strelitzia Nicolai is de bekendste met haar lange bladeren en meerdere stammen. De Strelitzia Reginae is een exemplaar met de welbekende paradijsvogelbloem.

Lees meer Lees minder
Strelitzia - Paradijsvogelbloem
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten
 1. Mooie strelitzia nicolai
  Strelitzia nicolai
  150 cm 27 cm
  € 9900 incl. BTW
 2. Hippe Strelitzia Nicolai kamerplant
  Strelitzia Nicolai
  95 cm 19 cm
  € 3800 incl. BTW
 3. Grote-strelitzia-nicolai
  Strelitzia nicolai
  220 cm 35 cm
  € 12600 incl. BTW
 4. 0014stre26 1
  Strelitzia nicolai
  150 cm 26 cm
  € 6100 incl. BTW
 5. Strelitzia Reginae
  Strelitzia Reginae Paradijsvogelbloem
  150 cm 40 cm
  € 15800 incl. BTW
 6. Strelitzia nicolai kamerplant 3 1
  Strelitzia nicolai
  130 cm 24 cm
  € 4600 incl. BTW
 7. Mooie groene strelitzia kamerplant 1
  Strelitzia nicolai
  60 cm 17 cm
  € 2300 incl. BTW
 8. Strelitzia Nicolai
  Strelitzia Nicolai
  100 cm 24 cm
  € 6500 incl. BTW
 9. Mega grote Strelitzia kamerplant
  Strelitzia nicolai
  130 cm 35 cm
  € 13700 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten

Strelitzia soorten


Strelitzia kopen

Strelitzia is een prachtige sierplant voor in de woonkamer. Deze kamerplant staat ook wel bekend als de paradijsvogelbloem, paradijsvogelplant, vogelkopbloem en bird of paradise. Dit komt door zijn prachtige bloemen die een horizontale bloeiwijze hebben en ontspringen uit een schutblad. 

 • Behoudt lang zijn sierwaarde
 • De Nicolai heeft groot blad
 • De Reginae heeft prachtige sierbloemen
 • Buiten bereik van huisdieren plaatsen
 • Het oude blad van de Nicolai is vaak gescheurd

Strelitzia bezorgen

Wij bezorgen grotere Strelitzia's altijd met eigen transport. Mocht je willen weten hoe wij de door jouw gekozen Strelitzia bezorgen, kijk dan onderaan op de pagina van de desbetreffende Strelitzia. In de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht bezorgen wij ook kleinere Strelitzia's met eigen transport. Met ons eigen transport kunnen wij veel zorgvuldiger jouw Strelitzia bezorgen. We geven van te voren aan hoe laat we bij jou langskomen en je kan zelf een dag selecteren in het bestelproces.  Wil jij een Strelizia online bestellen en er zeker van zijn dat de kamerplant netjes bij jou geleverd wordt, dan helpen wij jou graag verder. 


Tips voor het kopen van een Strelitzia

Een Strelitzia kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Wel is het soms wat lastiger inschatten welke afmetingen je moet kopen. Hierbij moet je niet letten op enkel de hoogte van de kamerplant, maar ook de kweekpot diameter. Als je een Strelitia koopt met een grotere kweekpot diameter, dan is de kamerplant voller en heeft de plant meestal meer bladeren. Let er ook dat de Strelitzia Nicolai redelijk snel kan groeien. Koop dus niet een Strelitzia die bij aanschaf al tegen het plafond staat. 


Waarom een Strelitzia bij 123planten kopen?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zoals hierboven al beschreven bezorgen wij de veel Strelitzia's met onze eigen collega's. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven tips indien gewenst. Dit zie je terug in onze beoordelingen. Bij veel Strelitzia's zie reviews, soms zelfs voorzien van een foto. Zo kan je met eigen ogen zien, welke kwaliteit 123planten daadwerkerlijk levert. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij google en Kiyoh behoren tot de hoogste in de branche.