Alocasia Zebrina

De Alocasia Zebrina is een populaire Alocasia soort. Dit komt door de opvallende strepen op de steel, die veel weg hebben van de strepen van een zebra. Hier is deze soort dan ook naar vernoemd, Zebrina. De Alocasia hebben verschillende bijnamen, zoals Olifantsoor, doordat de vorm van het blad hierop lijkt en de bladeren enorm groot kunnen worden. Het blad van de Alocasia Zebrina is in vergelijking met zijn familieleden iets kleiner, maar zeker niet minder indrukwekkend. 

+ Lees meer
Alocasia Zebrina
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
 1. Alocasia zebrina siberian tiger
  Alocasia Zebrina Siberian Tiger Tijgerplant
  60 cm 19 cm
  € 1900 incl. BTW
 2. Alocasia zebrina klein
  Alocasia zebrina Tijgerplant
  45 cm 14 cm
  € 2000 incl. BTW
 3. Alocasia kamerplant met zebra print
  Alocasia zebrina Tijgerplant
  100 cm 24 cm
  € 5900 incl. BTW
 4. 4ALZEBU11
  Alocasia zebrina Olifantsoor
  130 cm 35 cm
  € 11900 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Alocasia Zebrina verzorgen 

De Alocasia Zebrina is een vrij makkelijke kamerplant. Dit omdat de plant wel wat eisen stelt aan de verzorging. Zo moet de potgrond bijvoorbeeld altijd licht vochtig blijven, zonder dat de potgrond te nat wordt. Hier houdt de Alocasia Zebrina namelijk absoluut niet van. Ook ontvangt de kamerplant graag helder indirect licht. Een plekje van een zonnig raam vandaan, of naast een minder zonnig raam zijn daarom zeer geschikt! Wil je graag meer weten over de verzorging van de Alocasia Zebrina? Bezoek dan onze Alocasia verzorgingspagina

Alocasia Zebrina kopen

De Alocasia Zebrina is een geliefde kamerplant, door zijn mooie zerbra strepen op de stelen. Ook vallen de frisgroene pijlvormige bladeren goed op. Bij 123Planten vind je de Alocasia Zebrina in verschillende potmaten en hoogtes. Ook ben je gegarandeerd van goede kwalitiet, onze Alocasia Zebrina komt namelijk direct van de kweker vandaan. Zo weet je zeker dat je een gezonde en sterke plant zult ontvangen. 

Andere Alocasia soorten