Dieffenbachia - Dief van Bagdad

De Dieffenbachia staat bekend om de vele soorten met opvallende tekeningen op het blad. Slechts een enkele soort heeft geheel groen blad. De plant komt van oorsprong uit de tropische regenwouden van Midden- & Noord-Amerika. In het Nederlands is de kamerplant ook wel bekend als 'de dief van Bagdad'.

+ Lees meer
Dieffenbachia - Dief van Bagdad
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
 1. Dieffenbachia seguine reeva
  Dieffenbachia seguine reeva Dief van Bagdad
  75 cm 24 cm
  € 3100 incl. BTW
 2. Dieffenbachia camilla 1
  Dieffenbachia camilla Dief van Bagdad
  40 cm 12 cm
  € 800 incl. BTW
 3. Dieffenbachia-camilla-stekje
  Dieffenbachia Camilla Stekje
  14 cm 6 cm
  € 300 incl. BTW
 4. Dieffenbachia maculata amy
  Dieffenbachia Maculata Amy Stekje
  15 cm 6 cm
  € 400 incl. BTW
 5. Dieffenbachia Vesuvius
  Dieffenbachia Vesuvius Dief van Bagdad
  80 cm 27 cm
  € 6300 incl. BTW
 6. Dieffenbachia maroba
  Dieffenbachia maroba Dief van Bagdad
  100 cm 30 cm
  € 8100 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten

Dieffenbachia kopen

De Dieffenbachia, ook wel Dief van Bagdad genoemd, wordt wereldwijd gewaardeerd vanwege zijn unieke bladpatroon met felle kleuren. Aangezien de plant uit het regenwoud komt, is het belangrijk dat de grond lichtvochtig blijft en de kamerplant op een plek staat met veel indirect zonlicht. De Dieffenbachia staat bekend om de vele soorten met opvallende tekeningen op het blad. Slechts een enkele soort heeft geheel groen blad. Wil jij een Dieffenbachia kopen? Lees dan snel verder!

 • Geschikt voor een lichte standplaats
 • Mooie tekeningen op het blad
 • Sap van de Dieffenbachia is giftig

Dieffenbachia soorten

In ons assortiment vind je verschillende soorten Dieffenbachia’s. Zo bieden wij de Dieffenbachia Camilla aan, deze kamerplant heeft prachtige volle bladeren met aan de binnenkant een lichtgroene kleur en aan de buitenkant een donkergroen patroon. Daarnaast vind je de Dieffenbachia Tropic Snow, deze kamerplant heeft donkergroene bladeren met in het midden en lichtgroen patroon. Bovendien bieden wij de Dieffenbachia Maroba aan, deze plant heeft net zoals de Tropic Snow een lichtgroen patroon midden in het blad.

Hoe groot is een Dieffenbachia

In ons assortiment kun je de deze kamerplant vinden in verschillende formaten. Zo bieden wij de mini Dieffenbachia aan, deze stekjes zijn rond de 15 centimeter hoog. Ben jij op zoek naar iets groters? Ga dan voor een Dieffenbachia in het klein. Niet groot genoeg? Dan kun je echt uitpakken met een Dieffenbachia in het groot. Je kunt deze kamerplant ook zelf groot laten groeien. Een grotere pot is hierbij belangrijk. Een grotere plantenbak stimuleert de groei, verhoogd de gezondheid van de plant en creëert een grotere waterbuffer.

Waarom een Dieffenbachia kopen bij 123planten?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Een kamerplant kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven je tips over deze kamerplant indien gewenst. Benieuwd naar onze Dieffenbachia reviews? Neem dan een kijkje bij de verschillende producten. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij Kiyoh en Google. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het zoeken naar de ideale kamerplant.