Betaalmethodes

Het betalen van kamerplanten of accessoires op kan de volgende manieren:

iDeal

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers is wel noodzakelijk.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken

iDeal betalen

PayPal

Een transactie via PayPal is eenvoudig en snel, alleen een wachtwoord en account zijn nodig voor het voltooien van de transactie. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Via PayPalbetalingen worden je financiële gegevens niet bekend bij 123planten. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders tot wel een week duren. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

Paypal betalen

Klarna

Enkel beschikbaar voor Nederlandse klanten. Klarna voert voor 123planten het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur ontvangt van Klarna. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

AfterPay betalen

Mister Cash

Mr Cash is een Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Mr Cash en selecteer je jouw eigen bank. Daarna wordt je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank. Vervolgens kan je betalen door op een vertrouwde wijze in te loggen met je identifier of code en door akkoord te gaan.

Mister Cash betalen

Creditcard

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van American Express, Visa & Mastercard.

Via MultiSafepay kan je over een beveiligde verbinding betalen met jouw creditcard. Selecteer in stap 2  van het bestelproces de gewenste creditcardmaatschappij.

Creditcard betalen

Sofort

SOFORT Banking is eenvoudig en snel. Europees groeit dit betaalsysteem enorm. Het systeem is een debitcard betaaloplossing.

Sofort betalen

Factuur

Mogelijk bij een orderbedrag vanaf €25,- voor zakelijke afnemers. Je betaalt geen administratiekosten. Afleveradres dient overeen te komen met het adres in het handelsregister. Betalingstermijn van 14 dagen.

Factuur betalen

Vooraf overmaken

Per bank of giro. IBAN: NL90ABNA0581536347 met vermelding van het ordernummer, ten name van 123planten. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen.

Vooraf overmaken betalen