Online betalen

Het betalen van kamerplanten of accessoires op kan de volgende manieren:

iDeal

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers is wel noodzakelijk.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken

iDeal betalen

Klarna

Met Klarna heb je de mogelijkheid om de betaling tot 30 dagen uit te stellen. Klarna biedt je volledige controle over wanneer je de betaling doet, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt al gebruikmaken van Klarna bij een bedrag vanaf €35,-, met een maximum van €4.000,-. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, kun je eenvoudig betalen via de app of handmatig via een bankoverschrijving. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Klarna.

Heb je vragen over Klarna-betalingen? Raadpleeg dan de klantenservicepagina van Klarna.

AfterPay betalen

Bancontact (Mister Cash)

Bancontact (Mr Cash) is een Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Bancontact en selecteer je jouw eigen bank. Daarna wordt je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank. Vervolgens kan je betalen door op een vertrouwde wijze in te loggen met je identifier of code en door akkoord te gaan.

Mister Cash betalen

Creditcard

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van Visa, Maestro & Mastercard.

Via Buckaroo kan je over een beveiligde verbinding betalen met jouw creditcard. Selecteer in stap 2 van het bestelproces de gewenste creditcardmaatschappij.

Creditcard betalen

Sofort

SOFORT Banking is eenvoudig en snel. Europees groeit dit betaalsysteem enorm. Het systeem is een debitcard betaaloplossing.

Sofort betalen

Factuur

Vaste klanten kunnen op rekening betalen. Om hier gebruik van te maken maak je een account aan, na enkele orders en een kredietcontrole zullen wij deze betaalmethode activeren in je account. Je betaalt hiervoor geen administratiekosten. Voorwaarden; het afleveradres dient overeen te komen met het adres in het handelsregister en het betalingstermijn is 14 dagen.

Factuur betalen

Vooraf overmaken

Per bank of giro. IBAN: NL53RABO0338696814 met vermelding van het ordernummer, ten name van 123planten. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen.

Vooraf overmaken betalen