Kantoorplanten

Maak je kantoor groener, gezonder en vooral veel gezelliger! 123planten is de specialist in interieurbeplanting. Hierbij staat ontzorgen op het gebied van planten voor kantoor centraal. Wij leveren zowel hydrocultuur- als grondplanten. Kantoorplanten zijn er in 3 opties, met ieder zijn voor- en nadelen. Kies voor jouw interieurbeplanting de beste optie. Bestel eenvoudig online, of vraag om een offerte op maat.

+ Lees meer
Kantoorplanten
  • Experts met kennis van zaken die ontzorgen
  • Eenvoudig online bestellen of een offerte op maat
  • Enthousiaste servicemedewerkers

1. Kantoorplanten op Vulcastrat

Grondplanten op professionele wijze verpot met vulcastrat en een watermeter.

kantoorplanten in vulcastratkantoorplanten in potten

Het aanschaffen van kantoorplanten op vulcastrat is een eenvoudige en snelle manier om één of meerdere ruimtes te vergroenen. Door de ruime keuze in grondplanten en een ruime keuze in plantenbakken zijn kantoorplanten op vulcastrat de voordeligste optie. Houd daarbij rekening dat je gemiddeld één keer in de twee weken water moet geven.

2. Kantoorplanten op Hydrocultuur

Hydrocultuur planten op professionele wijze verpot met hydrokorrels en een watermeter.

hh

Hydrocultuur biedt naast een eenvoudige en snelle manier om verschillende ruimtes te vergroenen ook de mogelijkheid om verschillende plantensoorten te combineren in één plantenbak. De keuze in hydrocultuur planten t.o.v. grondplanten is beperkter. Daarentegen heb je wel ruime keuze in plantenbakken en is het onderhoud gemakkelijker. Kantoorplanten op hydrocultuur geef je gemiddeld één keer per maand water.

3. Kantoorplanten met Smart Water Control Systeem

Grondplanten op professionele wijze geïnstalleerd met ons SWC-systeem inclusief 1 jaar gratis onderhoud.

Het liefst zo min mogelijk zorgen? Ga dan voor kantoorplanten met ons SWC-systeem De keuze in plantenbakken is beperkter door de vereiste waterbuffer. Daarentegen heb je wel ruime keuze in grondplanten en is het onderhoud het makkelijkst en voordeligst. Geef nooit meer te weinig of te veel water door het slimme watersysteem, gemiddeld vier keer per jaar is voldoende.

 

Planten bij klanten

In het nieuwe pand van Stolze, dat in 2023 is opgelverd heeft 123planten de interieurbeplanting verzorgd. Hierbij zijn alle ruimtes gevuld, zoals de receptie, kantine, vergaderruimtes en kantoren. Denk aan grote kantoorplanten van 250cm tot kleine bureauplanten van 40cm. Het merendeel van de beplanting is geplaatst met het SWC-systeem, wat de onderhoudskosten ten goede komt.
Stolze Installatietechniek

Planten bij klanten

Heyl is al meerdere jaren klant van 123planten. Binnen deze locatie staan twee grote groene plantenwanden. Échte eyecatchers! Daarnaast staan er verschillende kantoorplanten verspreid over de kantoorruimtes. Recentelijk hebben wij de groene plantenwand in de kantine en de entrée voorzien van een moslogo.
Heyl

Planten bij klanten

123planten heeft voor de Bibliotheek Den Haag gefaseerd verschillende verdiepingen voorzien van interieurbeplanting. Op verschillende plekken in de bibliotheek hebben wij grote bakken met daarin gemixte planten op hydrocultuur neergezet. Dit creëert een een groene, gezellige openbare plek voor alle bezoekers.
Bibliotheek Den Haag

Planten bij klanten

"123planten werkt snel, denkt met je mee en is flexibel. Onze planten komen weinig te kort en worden iedere maand weer tot in de puntjes verzorgd en van water voorzien. Ons kantoor ziet er kleurrijker en aangenamer uit en dat zonder dat wij er omkijken naar hebben. Aanrader!"
Michelle Coenen
Swisscom DevOps Center

Planten bij klanten

"Eind 2019 is het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord Academy opgeleverd. Een prachtig gebouw met schitterende faciliteiten voor onze voetbaltalenten. Zo’n topsportomgeving moet natuurlijk ook de juiste uitstraling hebben, en de planten van 123planten.nl helpen daar uitstekend bij."
Michiel Jonkman
Feyenoord Academy

Planten bij klanten

"De Lindeborg, onderdeel van Domus Magnus, is een prachtige nieuwe woonzorglocatie voor ouderen aan de Maliebaan te Utrecht en eind 2021 op hoog niveau ingericht. Natuur en Groen zijn daarbij essentiële onderdelen voor een fijn en gezond woon-/leefklimaat. We hebben 123Planten gevraagd dit te doen wat naar grote tevredenheid is gebeurd."
Lex Corbijn
Domus Magnus

Planten bij klanten

"123planten verzorgd voor ons al een aantal jaar de beplanting op kantoor. Ze denken mee en geven goede adviezen m.b.t. plantkeuze met daarbij een goed advies qua standplaats en lichtinval. De planten worden maandelijks door 123planten verzorgd. Als planten aan vervanging toe zijn, wordt dit besproken en volgt er een prijsopgave voor aanschaf van nieuwe planten. Bij de eerst volgende verzorgronde worden deze dan direct vervangen, hierdoor ziet de beplanting er altijd goed en verzorgd uit. 123planten is zeker een aanrader!"
Chantal Roozenburg
TJIP The Platform Engineers

Planten bij klanten

"In deze gekke tijden waarbij levertijden van maanden t.o.v. weken meer regel dan uitzondering zijn, was de levering van 123kantoorplanten uitermate snel. De planten staan er nog steeds prachtig bij en de after service is uitstekend. Eigenlijk kan ik geen kritisch punt bedenken."
Ronald Vrijmoed
Zeeuw & Zeeuw Kia Naaldwijk

Planten bij klanten

"Ons industriële kantoor heeft een sfeervolle uitstraling gekregen door de prachtige kantoorplanten. Wij krijgen uitstekend advies over de plantkeuze, het onderhoud en de plekken die wat groene magie kunnen gebruiken. Ook met onderhoud wordt meegedacht en dit wordt nu zelfs helemaal uit handen genomen. Helemaal top op een mannenkantoor. 123kantoorplanten is een ook nog eens superleuk bedrijf om mee te werken. Een absolute aanrader voor een ieder die zijn kantoor wil vergroenen!"
Egbert Veldhuijzen
Hypershop
Laat je inspireren
Maak je kantoor gezelliger met een van deze kantoorplanten.
Monstera op mosstok in pot
Grote Monstera in sierpot
120 cm 33 cm
€ 15900
Lyrata kamerplant in capi pot
Ficus Lyrata in Capi pot
130 cm 35 cm
€ 24100
Monstera plant in sierpot
Monstera plant in sierpot
125 cm 38 cm
€ 15100
Grote kentia in pot
Kentia palm in pot
180 cm 40 cm
€ 26600
Strelitzia in capi waste pot
Strelitzia in Capi Waste pot
155 cm 35 cm
€ 17800 € 16699
Strelitzia in fabio pot interieur
Strelitzia in Fabio pot
155 cm 34 cm
€ 16000 € 14899
Strelitzia in beige pot
Strelitzia in Tau pot
155 cm 35 cm
€ 26200 € 25099
Philodendron in ronde pot
Philodendron in ronde pot
95 cm 40 cm
€ 23700
Grote monstera in pot 1
Monstera in Capi groove bloempot
115 cm 43 cm
€ 23200
Strelitzia plant in pot 1 3
Strelitzia in Capi Groove
150 cm 35 cm
€ 17300 € 16199
Lyrata in witte capi pot 1
Lyrata in Capi pot
145 cm 42 cm
€ 24500
Strelitzia in mooie pot 3
Strelitzia in populaire pot
150 cm 45 cm
€ 32500 € 31399
Grote kentia in luxe pot 1 2
Kentia palm in luxe pot
185 cm 45 cm
€ 35800
Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts