Houten bloempotten

Een houten bloempot online kopen? Bekijk hieronder het aanbod houten bloempotten van 123planten.

+ Lees meer
Houten bloempotten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten bloempotten kopen?

Houten bloempotten kopen doe je gemakkelijk online bij 123planten. Houten bloempotten geven een warme touch aan je interieur. Ideaal als je wat warmte kan gebruiken of als je al ander hout-tinten in je interieur hebt. Het assortiment van houten bakken is vaak gemaakt van gerecycled hout. Dit maken de meeste houten bloempotten millieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

  • Recyclebaar
  • Millieuvriendelijk
  • Handwerk
  • Kwetsbaar voor krassen
houten bloempot online kopen

Luca Lifestyle

De houten bloempotten van Luca Lifestyle zijn handgemaakt en daarom 100% uniek. Alle houten bloempotten zijn gemaakt van gerecycled hout. De houten bakken zijn onderhoudsvriendelijk en tevens voorzien van een waterdichte inzetbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de houten bloempot gaat lekken. De combinatie van metaal en hout geeft een ware, sfeervolle uitstraling. Alle houten bloempotten zijn millieuvriendelijk en licht van gewicht. In het assortiment kun je twee verschillende soorten hout vinden, namelijk; Dark Flame Wood en Acacia. 

Baq Naturecast

De houten bloempotten van Baq zijn extra bijzonder. De houten bloempotten uit de Naturecast collectie zijn namelijk gemaakt van bosresten. Droge bladeren, takken en boomschors vormen samen de houten bloempot. Deze grondstoffen worden samengedrukt tot de gewenste vorm. De materialen die gebruikt worden om de houten bloempot te maken zijn millieuvriendelijk. De houten bloempot is daarom biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Elke plant die je in deze pot zet zal tot zijn recht komen. Tevens zijn alle houten bloempotten voorzien van een waterdichte inzetbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je houten pot gaat lekken. 

houten bloempot baq natuurlijk