Elho Vibes Fold bloempotten

De bloempotten van Elho worden duurzaam geproduceerd met behulp van 100% schone windenergie. De Vibes Fold serie bestaat uit ronde vormen met een gestreept patroon. 

+ Lees meer
Elho Vibes Fold bloempotten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
8 producten
 1. Elho-vibes-fold-wit-35cm
  Elho Vibes Fold
  32 cm 35 cm
  Vanaf € 2900 Regular Price € 4300 incl. BTW
 2. Elho-vibes-fold-wit-30cm
  Elho Vibes Fold
  27 cm 30 cm
  Vanaf € 2700 incl. BTW
 3. Elho-vibes-fold-wit-22cm
  Elho Vibes Fold
  20 cm 22 cm
  Vanaf € 1500 incl. BTW
 4. Elho-vibes-fold-wit-18cm
  Elho Vibes Fold
  16 cm 18 cm
  Vanaf € 1100 incl. BTW
 5. Elho-vibes-fold-wit-16cm
  Elho Vibes Fold
  14 cm 16 cm
  Vanaf € 900 incl. BTW
 6. Elho-vibes-fold-wit-25cm
  Elho Vibes Fold
  23 cm 25 cm
  Vanaf € 2400 incl. BTW
 7. Elho-vibes-fold-wit-7cm
  Elho Vibes Fold
  6 cm 7 cm
  Vanaf € 400 incl. BTW
 8. Elho-vibes-fold-wit-9cm
  Elho Vibes Fold
  9 cm 9 cm
  Vanaf € 400 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
8 producten

Elho bloempotten

Elho Vibes Fold bloempotten kopen

elho bloempotten online kopen

Naast een ruim aanbod aan kamerplanten vind je bij 123planten ook veel bijpassende bloempotten, waaronder de Elho Vibes Fold. Planten zet je natuurlijk niet zomaar neer zonder bloempot. Naast dat een bloempot zorgt voor een leuk uiterlijk, heeft je plant er ook serieus baat bij. Je kamerplanten verpotten naar bloempotten is goed voor de gezondheid van je planten. Door de extra ruimte in de bloempot maakt de plant veel nieuwe wortels aan. Zo kun je optimaal genieten van planten die matchen met je interieur.

Bloempotten voor binnen koop je eenvoudig online bij 123planten. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende bloempotten. De bloempotten zijn gemaakt van verschillende materialen zoals composiet, rotan, metaal en keramiek.

Bloempotten voor binnen

De verschillende materialen hebben elk hun voor- en nadelen. Bloempotten gemaakt van composiet zijn stevig, niet breekbaar en blijven langere tijd mooi. Sommige bloempotten van composiet zijn ook geschikt voor buiten. Bloempotten van composiet zijn beschikbaar in de meest verschillende kleuren. Voor elk interieur kun je slagen. Bloempotten van keramiek zijn vaak met de hand gemaakt. Deze bloempotten hebben een natuurlijke en luxe uitstraling. Het nadeel van deze potten is wel dat ze breekbaar zijn, dus laat ze vooral niet uit je handen vallen. Metalen bloempotten zijn stevig en hebben een hele lange levensduur. Tegenwoordig zijn veel metalen bloempotten licht van gewicht. Wij adviseren wel om altijd een waterdicht inzethoes te bestellen bij je metalen bloempot. Als laatste heb je nog bloempotten gemaakt van rotan, zeegras, hout of ander natuurlijke materialen. Deze bloempotten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn vaak met de hand gemaakt. Door deze materialen zijn de potten duurzaam en recyclebaar. De Elho Vibes Fold zijn van kunststof verkregen op een duurzame manier. 

bloempotten voor binnen kopen

Assortiment

Naar de Elho Vibes Fold, vind je in onze webshop een ruim aanbod aan bloempotten gemakkelijk te filteren op kleur, potmaat, materiaal of prijs. Uiteraard kun je alle bloempotten ook filteren op merk zoals Elho, Capi of Baq. Op deze manier creëer je snel een overzicht van potten die perfect binnen jouw interieur passen. Als je van plan bent om ook planten te bestellen, kies dan eerst je plant uit. Op de plant-pagina geven wij al suggesties van populaire bloempotten die passen bij de desbetreffende plant. Ook geven wij een advies welke diameter bloempot het beste past bij de door jouw gekozen plant.

Verpotten

Heb je zowel een plant als een bloempot aangeschaft? Maak dan gebruik van onze verpotservice. Hierbij maken wij de door jouw gekozen plant en bloempot helemaal op naar jouw wensen. Op deze manier heb je zelf geen vieze vingers en kun je bij de bezorging gelijk de plant op de gewenste plek laten neerzetten en genieten. De bloempot wordt vaak op locatie opgemaakt door een van onze specialisten. Deze kunnen je ook tips geven over de verzorging en de standplaats.