Van der Leeden manden

De manden van Van der leeden zijn handgemaakt in Indonesië. Ze worden gemaakt op basis van eerlijke arbeid en duurzaamheid. De manden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Manden brengen sfeer en karakter in elk interieur.

+ Lees meer
Van der Leeden manden
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mand kopen?

De manden van Van der leede zijn handgemaakt in Indonesië op basis van eerlijke arbeid. Daarnaast worden de potten duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is de drypot gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. De manden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Manden brengen sfeer en karakter in elk interieur.

Materialen

De manden worden gemaakt van rattan. Dit is afkomstig van een plant uit de palmfamilie. Deze plant is erg stevig, waardoor het een van sterkste materialen van de natuur is. Deze palm groeit het hele jaar door en wordt geoogst zonder de plant te beschadigen. Wanneer de plant geoogst is groeit hij snel weer aan. Een 10 dus voor duurzaamheid! 

Soorten

In ons assortiment kun je plantenmanden vinden in verschillende hoogtes en potmaten. Daarnaast bieden wij ook hangmanden aan voor hangplanten. Bovendien kun je binnen deze collectie zelfs planten plateau’s vinden. Deze zijn leuk om plantjes op te zetten. Met de rattan/houten look creëer je een landelijke en natuurlijke stijl in huis. 

Let bij het bestellen van jouw mand op de juiste potmaat van jouw plant. Je wilt natuurlijk wel dat je (bestaande) plant gaat passen in je nieuwe pot. En kijk bij het aanschaffen van jouw potten ook of ze waterdicht zijn. Om er 100% zeker van te zijn kun je altijd een waterdichte inzethoes bestellen. Heb je vragen of twijfel je over bepaalde potten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor professioneel advies.