Lechuza bloempotten

Op zoek naar een mooie kunststof bloempot? De Lechuza bloempotten zijn er in verschillende kleuren, vormen, maten en hoogtes. Bekijk hieronder het aanbod van 123planten. 

+ Lees meer
Lechuza bloempotten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten
 1. Lechuza cubico set wit 1
  Lechuza Trend Cubico - wit
  56 cm 30 cm
  € 7900 incl. BTW
 2. Classico
  Lechuza Classico - antraciet
  26 cm 28 cm
  € 4600 incl. BTW
 3. Classico Pot
  Lechuza Classico Pot - wit
  32 cm 35 cm
  € 6200 incl. BTW
 4. Classico set LS
  Lechuza Classico set LS - wit
  26 cm 28 cm
  € 5700 incl. BTW
 5. Lechuza-classico-43cm
  Lechuza Classico set LS
  40 cm 43 cm
  Vanaf € 11600 incl. BTW
 6. Classico set LS
  Lechuza Classico set LS - wit
  20 cm 21 cm
  € 4100 incl. BTW
 7. Classico set LS
  Lechuza Classico set LS - antraciet
  40 cm 43 cm
  € 11600 incl. BTW
 8. Lechuza Classico - Weiß Topf
  Lechuza Classico Pot - wit
  26 cm 28 cm
  € 4600 incl. BTW
 9. Lechuza cubico set wit 1 3
  Lechuza Cubico - wit
  75 cm 40 cm
  € 20600 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten

Lechuza bloempotten

Lechuza bloempotten kopen?

Lechuza bloempotten koop je bij 123planten. Deze mooie bloempotten zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof en vervolgens in de gewenste kleur gespoten zoals de populaire kleuren antraciet en wit. In ons online assortiment tref je de vierkante bloempotten; quadro, cubico en de ronde bloempotten; rondo en classico. Zowel met als zonder watersysteem. De potten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, niet breukgevoelig en in diverse afmetingen online te bestellen.

 • Lichtgewicht
 • Vorstbestendig
 • UV-bestendig
 • Gevarieerd aanbod van kleuren en vormen

Lechuza bloempotten

In het assortiment hebben we meerdere soorten Lechuza bloempotten. De bekendste is de Lechuza classico. Alle Lechuza bloempotten zijn licht van gewicht, vorstbestendig en uv-bestendig. Deze bloempotten kunnen zowel binnen als buiten, echter moet er voor buitengebruik eerst een drainage gat worden geboord. De Lechuza bloempotten kunnen ook met bewateringssysteem gekocht worden. Bij de bloempotten met bewateringssysteem raden we aan de pin te verwijderen als de bloempot buiten wordt geplaatst. 

Watergeefsysteem lechuza bloempot

De bloempotten kunnen ook worden gekocht met het Lechuza watergeefsysteem. Dit wordt in deze webshop ook wel de all-inclusive set genoemd. Als je dit product besteld krijg je bij de pot een inzetbak, watermeter en drainagelaag geleverd. Dit zorgt er voor dat er een waterreservoir kan vormen in de onderkant van de bloempot. Dit waterreservoir geeft, als de plant het nodig heeft, weer water af aan de kluit. Hierdoor hoef je de kamerplant minder vaak water te geven. De eerste 12 weken raden we aan om de plant aan de bovenkant water te geven, na deze 12 weken kan de plant ook via de watervulschacht worden begoten. 

lechuza classico watergeefsysteem
Lechuza bloempot met plant

Lechuza bloembakken voor tuin of balkon

De lechuza bloempotten zijn ook geschikt voor je tuin of balkon. Zorg er hierbij alleen wel voor dat je een gat boort in de onderkant van de pot of bij de bewateringssystemen de plug verwijdert. Als het water namelijk niet uit de pot kan lopen kan het water gaan rotten of kan er wortelrot ontstaan. De bloempotten zijn verder vorst- en uv-bestendig. 

Lechuza bloempotten voor hydrocultuur

De Lechuza bloempotten zonder bewateringssysteem zijn geschikt voor hydrocultuur. Wel raden we een inzethoes aan om te zorgen dat het water niet onder de wortels komt te staan. De Lechuza bloempotten met bewateringssysteem zijn niet geschikt, omdat deze bloempotten zijn bedoeld voor grondplanten. Voordat je een hydrocultuurplant koopt, raden we aan om eerst de informatie pagina van hydrocultuur te lezen. 

Informatiepagina hydrocultuur lezen