Yoshiko manden

Yoshiko staat voor dat vleugje extra luxe waardoor je geïnspireerd raakt. De manden staan voor een vleugje spiritualiteit, diepgang en passie. Daarnaast zijn de manden maatschappelijk bewust en heeft Yoshiko gevoel voor design.

+ Lees meer
Yoshiko manden
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Yoshiko

Yoshiko is opgericht met het doel om minder onrecht te creëren in fabrieken en ateliers. Dit komt namelijk helaas nog veel voor. Daarom wilde Yoshiko betere omstandigheden creëren voor mensen in Bangladesh. Yoshiko staat voor kwaliteit van het leven. Zo zorg je voor minder stress en meer innerlijke rust. 

Een betere wereld

Yoshiko produceert duurzame producten gemaakt van natuurlijke materialen waaronder Zeegras. Zeegras is veel te vinden in Bangladesh, hierdoor kan de lokale bevolking op een eerlijke manier geld verdienen. Het Zeegras wordt bewerkt en gevlochten tot prachtige manden voor onze planten. Op deze manden zit een label die handgemaakt is door studenten van de stichting ‘Vialisa’ om ze op deze manier een betere toekomst te geven.

Collectie

Yoshiko staat voor dat vleugje extra luxe waardoor je geïnspireerd raakt. De manden staan voor een vleugje spiritualiteit, diepgang en passie. Daarnaast zijn de manden maatschappelijk bewust en heeft Yoshiko gevoel voor design. Yoshiko staat voor het anderen laten delen in je succes en mensen die elkaar willen helpen. Zo dragen wij met z'n allen ons steentje bij voor een mooiere wereld.