Terima-kasih manden

Tarima-kasih betekent in het indonesisch ‘Dank u wel’. 123planten biedt een breed assortiment Tarima-kasih manden aan die op een eerlijke manier zijn geproduceerd.

+ Lees meer
Terima-kasih manden
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
 1. Jute mand
  Terima-kasih Jute Mand - naturel
  28 cm 32 cm
  € 1400 incl. BTW
 2. Kleine jute mand
  Terima-kasih Jute mand - naturel
  23 cm 24 cm
  € 600 incl. BTW
 3. Plantenmand 3
  Terima-kasih Mand van zeegras - naturel
  22 cm 24 cm
  € 1000 incl. BTW
 4. Grote mooie mand planten
  Terima-kasih Mand van zeegras - naturel
  27 cm 32 cm
  € 1900 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Terima-kasih

Tarima-kasih betekent in het Indonesisch ‘Dank u wel’. Deze naam komt voort uit het eerste project van Tarima-Kasih, tijdens dit project produceerden zij op een duurzame en verantwoorde manier rotan manden. Inmiddels zijn deze projecten uitgebreid en richten zij zich op verschillende landen in Azië. Tarima-kasih biedt een breed assortiment aan manden die op een eerlijke manier zijn geproduceerd.

Manden van zeegras

In ons assortiment van Tarima-kasih vind je manden van Zeegras. Zeegras groeit langs de waterkant en staat graag met zijn wortels in het water. De bladeren worden in de zon gedroogd en vervolgens tot dunne kabels gevlochten. Uiteindelijk ontstaan hieruit de unieke handgemaakte manden van Tarima-Kasih. 

Manden van Jute

Daarnaast bieden wij manden van Jute aan van het merk Tarima-kasih. Jute is een plant die in het water groeit en wel 2 meter hoog wordt. Aan de stam van de jute plant groeit de jutevezel. Deze vezel is erg lang en hard en moet daarom eerst in het water weken. Hierna worden er dunne en sterke draden van gevlochten. Tenslotte worden hier de duurzame manden van gemaakt.