Aralia - Polyscias

De Aralia wordt ook wel de Polyscias genoemd. Polyscias is grieks voor (Poly)veel (Scias)schaduw, hiermee wordt bedoeld dat de plant veel schaduw biedt. De plant vindt zijn oorsprong in Afrika en Azie en komt veel voor rond de Stille zee. De Aralia heeft fijne groene of ronde paarse bladeren. Ook de kleinere planten hebben al stevige takken en lijken daarom op echte boompjes. Wij bieden verschillende soorten aan zoals de Fabian, Roble en de Balfourii.

+ Lees meer
Aralia - Polyscias
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
 1. Aralia polyscias ming plant
  Aralia Ming Polyscias
  60 cm 19 cm
  € 2800 incl. BTW
 2. Mooie kamerplant aralia fabian 1
  Aralia Fabian Polyscias
  80 cm 19 cm
  € 2100 incl. BTW
 3. Aralia polyscias ming 1
  Aralia Ming Polyscias
  90 cm 24 cm
  € 6300 incl. BTW
 4. Aralia fabian kamerplant 1
  Aralia Fabian Polyscias
  120 cm 27 cm
  € 5800 incl. BTW
 5. Fdc40e4a-d609-487d-a221-b20dfe783d21
  Aralia fruticosa Stekje
  27 cm 6 cm
  € 400 incl. BTW
 6. Aralia Balfourii
  Aralia Balfourii Polyscias
  80 cm 19 cm
  Regular Price € 2100 Special Price € 1530 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten

Aralia kopen

De Aralia, vaak ook Polyscias genoemd, is afkomstig uit de Araliaceae familie waartoe ook de Hedera en Fatsia behoren. Polyscias is grieks voor (Poly)veel (Scias)schaduw, hiermee wordt bedoeld dat de Polyscias Aralia veel schaduw biedt. De plant vindt zijn oorsprong in Afrika en Azië en komt veel voor rond de Stille zee. De Aralia heeft fijne groene of ronde paarse bladeren. Ook de kleinere planten hebben al stevige takken en lijken daarom echte boompjes. De Aralia (Polyscias) is een plant waarbij enige kennis is vereist wat betreft het onderhoud.

 • Niet giftig
 • Geschikt voor een lichte standplaats
 • Gevoelig voor droge lucht
 • Gevoelig voor spint
 • Grond moet altijd vochtig zijn

Aralia soorten

Hoe groot is een Aralia

De Aralia is te verkrijgen in verschillende formaten. Zo bieden wij het Aralia stekje aan, deze stekjes zijn vaak rond de 25 centimeter. Ook kun je de Aralia in een middelmaat in ons assortiment vinden. Daarnaast is een grote Aralia te verkrijgen van ongeveer 1,80 meter hoog. Wanneer de pot te klein is kun je de Aralia verpotten in een 20% grote pot, dit is meestal om de twee jaar. In de lente heeft verpotten de voorkeur, omdat beschadigde wortels dan sneller herstellen. Een grotere pot stimuleert de groei, verhoogt de gezondheid van de plant en creëert een grotere waterbuffer omdat de grond meer vocht kan opnemen.

Waarom een Aralia kopen bij 123planten?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Een kamerplant kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven je tips over de Aralia indien gewenst. Benieuwd naar onze Aralia reviews? Neem dan een kijkje bij de verschillende producten. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij Kiyoh en Google. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het zoeken naar de ideale kamerplant.