Aeschynanthus - Lipstickplant

De Aeschynanthus wordt ook wel Schaamrood genoemd. De bekendste Aeschynanthus is de Aeschynanthus Lobbianus die als bijnaam de lippenstiftplant heeft. De Aeschynanthus Mona Lisa, die vaak te vinden is in het assortiment van 123planten, heeft wat bredere bladeren dan de soortgenoten.

+ Lees meer
Aeschynanthus - Lipstickplant
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
 1. Aeschynanthus japhrolepis
  Aeschynanthus japhrolepis Lipstickplant
  30 cm 15 cm
  € 2400 incl. BTW
 2. Aeschynanthus rasta
  Aeschynanthus rasta Lipstickplant
  30 cm 15 cm
  € 2300 incl. BTW
 3. 4AEPPHA15
  Aeschynanthus pink polka Lipstickplant
  30 cm 15 cm
  € 2400 incl. BTW
 4. Aeschynanthus marmoratus
  Aeschynanthus marmoratus Lipstickplant
  30 cm 17 cm
  € 1800 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Aeschynanthus kopen

De Aeschynanthus wordt ook wel Schaamrood of Lipstickplant genoemd. Deze naam heeft deze kamerplant te danken aan de bloemen die lijken op een lipstick. Oorspronkelijk komt de Aeschynanthus uit de tropische regenwouden in Azië. Hierdoor is deze kamerplant een hoge luchtvochtigheid gewend. Bovendien is de Aeschynanthus een makkelijke kamerplant. De Lipstick Plant gedijt het beste op een locatie met een hoge lichtintensiteit zonder direct zonlicht. Wil jij een lipstickplant kopen? Lees dan snel verder!

 

Aeschynanthus soorten

In ons assortiment vind je verschillende Lipstickplanten. Zo vind je de Aeschynanthus Japhrolepis, dit is een volle kamerplant met kleine groene blaadjes. De Aeschynanthus Pink Polka heeft ook kleine groene blaadjes, maar hier kunnen roze bloemen aan groeien. Daarnaast verkopen wij de Aeschynanthus Marmoratus, deze kamerplant heeft een mooi patroon op de bladeren. Verder bieden wij de Aeschynanthus Rasta aan, deze prachtige plant heeft mooie gekrulde bladeren. De Aeschynanthus Swing lijkt hier erg op. 

Hoe groot wordt de Lipstickplant?

De Lipstickplant kan in het wild wel 3 meter lang worden. Dit gebeurt echter niet in de woonkamer. In ons assortiment kun je de Lipstickplant in verschillende formaten verkrijgen. Wil jij zelf je kamerplant flink laten groeien of heb jij weinig ruimte in je interieur? Ga dan voor een kleine Lipstickplant! Als je deze kamerplant groter wilt laten groeien is een grotere pot belangrijk. Hierdoor kan de kamerplanten er lekker op los gaan met zijn wortels en kan de potgrond meer water opslaan. 

Waarom een Lipstickplant kopen bij 123planten?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Een kamerplant kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven je tips over de Lipstickplant indien gewenst. Benieuwd naar onze Lipstickplant reviews? Neem dan een kijkje bij de verschillende producten. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij Kiyoh en Google. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het zoeken naar de ideale kamerplant.