Echeveria - Succulent

De Echeveria komt oorspronkelijk uit Mexico. Ze hebben dikke blaadjes, stengels en wortels. Deze hebben een belangrijke functie, hier slaan ze namelijk water in op. Hierdoor kan de plant een langere tijd zonder water. De vlezige blaadjes in rozetvorm zijn er in kleuren van grijsgroen tot lila.

+ Lees meer
Echeveria - Succulent
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
 1. Echeveria parva
  Echeveria Parva Stekje
  10 cm 6 cm
  € 300 incl. BTW
 2. Echeveria purpusorum
  Echeveria Purpusorum Stekje
  10 cm 6 cm
  € 300 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Echeveria soorten

In ons assortiment kun je verschillende Echeveria soorten vinden. Zo is de Echeveria Agavoides een populaire soort. Deze kamerplanten hebben vaak appelgroene bladeren met een rode rand of punt. De Echeveria Miranda heeft lijkt hier erg op. Daarnaast is de Echeveria Purpusorum erg geliefd. Deze kamerplant heeft vaak grijze/zilveren bladeren met verschillende kleuren. Verder heeft de Echeveria preta groene bladeren met aan de buitenkant een donkere rand. De Echeveria Black Prince lijkt hier erg op.

Hoe groot wordt een Echeveria

Deze kamerplant groeit helaas niet snel. De grootste Echeveria kan ongeveer een doorsnede van 50 centimeter krijgen. In ons assortiment kun je deze kamerplant in verschillende formaten verkrijgen. Wil jij zelf je kamerplant flink laten groeien of heb jij een verzameling van stekjes? Ga dan voor een mini Echeveria! Als je deze kamerplant groot wilt laten worden is een grotere pot belangrijk. Hierdoor kan de kamerplanten er lekker op los gaan met zijn wortels en kan de potgrond meer water opslaan. 

Waarom een Echeveria kopen bij 123planten?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Een kamerplant kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven je tips over deze kamerplant indien gewenst. Benieuwd naar onze Echeveria reviews? Neem dan een kijkje bij de verschillende producten. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij Kiyoh en Google. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het zoeken naar de ideale kamerplant.