Crassula - Jade plant

De Crassula is een succulent (vetplant) en behoort tot de Crassulaceae familie. Deze plantensoort komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en groeit daar in zonnige, droge gebieden. Zijn populariteit heeft de Crassula te danken aan zijn gemakkelijke onderhoud. In Nederland wordt de Crassula ook wel de Jadeplant of Geldboom genoemd.

+ Lees meer
Crassula - Jade plant
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
11 producten
 1. Kamerplant crassula ovata minor
  Crassula ovata minor Jadeplant
  35 cm 17 cm
  € 1600 incl. BTW
 2. Aantrekkelijke crassula horntree huiskamerplant
  Crassula horntree Jade Plant
  50 cm 23 cm
  € 4100 incl. BTW
 3. Crassula ovata 2
  Crassula ovata Jadeplant
  35 cm 23 cm
  € 3800 incl. BTW
 4. Crassula coral
  Crassula ovata Horn Tree Stekje
  12 cm 6 cm
  € 300 incl. BTW
 5. Mooie crassula gollum woonplanten aanschaffen
  Crassula gollum Jade Plant
  70 cm 35 cm
  € 10200 incl. BTW
 6. Crassula-horntree-jadeplant
  Crassula horntree Jade Plant
  55 cm 30 cm
  € 8000 incl. BTW
 7. Unieke crassula hobbit
  Crassula Hobbit Jade Plant
  35 cm 25 cm
  € 3900 incl. BTW
 8. Crassula ovata vetplant
  Crassula ovata Jadeplant
  50 cm 30 cm
  € 5500 incl. BTW
 9. Crassula ovata 1
  Crassula ovata Stekje
  14 cm 6 cm
  € 300 incl. BTW
 10. Crassula ovata minor kamerplant
  Crassula ovata minor Jadeplant
  60 cm 32 cm
  € 11500 incl. BTW
 11. Stoere crassula gollum kamerplant kopen
  Crassula gollum Jade Plant
  50 cm 30 cm
  € 6900 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
11 producten

Crassula kopen

De Crassula, ook wel bekend als Jade Plant, valt onder de soorten succulent of vetplanten en heeft daarom niet veel water nodig. Deze kamerplant houdt van veel zonlicht. De plant is daarom geschikt voor een plaats dicht bij het raam. De Jade Plant komt oorspronkelijk namelijk uit Zuid-Afrika en groeit daar in zonnige, droge gebieden. Wil jij een Crassula kopen? Lees dan snel verder!

 • Makkelijke kamerplant
 • Verbruikt weinig water
 • Kan goed tegen droge lucht
 • Geschikt voor een standplaats dichtbij het raam
 • Beperkte hoogte
 • Langzame groeier

Crassula soorten

Crassula soorten

Wij bieden verschillende soorten Jade planten aan. Zo vind je in ons assortiment de Crassula Ovata. Deze kamerplant heeft een dikke steel met ovale bladeren waardoor hij lijkt op een klein boompje. Daarnaast bieden wij de Crassula Hottentot aan, deze Jade Plant staat bekend om haar aparte uiterlijk. Je herkent de kamerplant namelijk makkelijk aan de bladeren die hoekig zijn en in torentjes op elkaar gestapeld zijn. Verder staat de Crassula Sunset bekend om haar bloemachtige bladeren. Bovendien vind je in ons assortiment de Crassula Hortntree, ook deze kamerplant heeft een dikke, soort houtachtige steel met ovale dikke bladeren. 

Hoe groot is een Crassula

In ons assortiment kun je de de Jade Plant vinden in verschillende formaten. Zo bieden wij de mini Crassula aan, deze stekjes zijn rond de 10 centimeter hoog. Ben jij op zoek naar iets groters? Ga dan voor een Crassula  in het klein. Niet groot genoeg? Dan kun je echt uitpakken met een Crassula in het groot. Je kunt de Jade Plant ook zelf groot laten groeien. Een grotere pot is hierbij belangrijk. Een grotere plantenbak stimuleert de groei, verhoogd de gezondheid van de plant en creëert een grotere waterbuffer.

Waarom een Crassula kopen bij 123planten?

123planten is de specialist op het gebied van kamerplanten. Een kamerplant kopen via een webshop heeft als voordeel dat deze vers is. Bovendien hoef je geen moeite te doen om hem thuis te krijgen. Hierbij onderscheiden wij ons door de uitstekende bezorgservice. Zo weet je zeker dat je plant op het juiste moment geleverd wordt. Onze collega's nemen de tijd voor de levering en geven je tips over de Jade Plant indien gewenst. Benieuwd naar onze Crassula reviews? Neem dan een kijkje bij de verschillende producten. Niet alleen deze product reviews zijn uitermate positief. Ook onze bedrijfsreviews bij Kiyoh en Google. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het zoeken naar de ideale kamerplant.