Plantenhangers

Wil je graag bloempotten ophangen? Dan kun je het beste gebruik maken van plantenhangers. Heb je weinig ruimte in jouw huis of vindt je het leuk om met hoogteverschillen te werken, dan is het een goed idee om plantenhangers op te hangen. 

+ Lees meer
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten

Plantenhanger kopen

Een planten hanger kun je op meerdere plekken ophangen. Wil je jouw bloempot niet per sé neer zetten maar zou je er graag eens wat anders mee doen? Dan kun je de bloempot bijvoorbeeld ophangen door middel van een plantenhanger. Een hanger voor de plant is niet moeilijk te gebruiken. Je plaatst de bloempot in de hanger en de anger hang je op aan je plafond, muur, trap, of waar je ook zou willen. Je krijgt hiermee meteen een speels effect in jouw interieur. 

Macrame plantenhanger

Of je nu een plantenhanger in het zwart wilt of een macramé plantenhanger, 123planten biedt een diversiteit aan hangers voor jouw planten. Hou je van een robuuste hanger voor jouw plant of kies je liever een subtielere hanger? Een planten hanger met knoopjes door het touw geweven of gewoon een simpele plantenhanger van touw. 

Plantenhanger voor aan je muur

Wil je graag een plantenhanger aan je muur bevestigen? Dat kan. Je kunt de hanger zelfs buiten plaatsen. Hoe leuk is het om verschillende planten hangers op te hangen in jouw overkapping of op je balkon. Speel met verschillende hoogtes, maten en kleuren en creëer een fijne groene oase in jouw ruimte!