Kunstkerstbomen met verlichting

Een kunstkerstboom met verlichting heeft als voordeel dat je niet steeds hoeft te rommelen met een verlichtingssnoer die steeds in de knoop zit. Een ander voordeel van een verlichte kunstkerstboom is dat de lampjes in de kunstboom meteen op de juiste plek zitten, zo hoef je niet te kijken waar je eventueel nog lampjes mist in jouw kerstboom. Bij 123planten vind je diverse verlichte kunstkerstbomen in het assortiment.

+ Lees meer
Kunstkerstbomen met verlichting
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. King-tree-kunstkerstboom-kunstboom-210cm-incl-lichtjes-small
  Kunstkerstboom - King Tree - incl. LED
  210 cm
  € 25500 incl. BTW
 2. Kunstkerstboom - King Tree - incl. LED
  Kunstkerstboom - King Tree - incl. LED
  180 cm
  € 18300 incl. BTW
 3. King-tree-kunstkerstboom-kunstboom-150cm-incl-lichtjes-small
  Kunstkerstboom King Tree - incl. LED
  150 cm
  € 12800 incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Kunstkerstboom verlichting

Heb je geen zin in gedoe met verlichtingssnoeren die in de knoop zitten en die je elk jaar weer uit elkaar moet halen? Ga dan voor een kunstkerstboom met verlichting. Het verlichtingssnoer zit al in de kunstboom verwerkt waardoor je dus alleen het snoertje hoeft aan te sluiten en je bent klaar. Groot voordeel van verlichting in een kunstboom is dat de lampjes meteen op de juiste plek in jouw kunstkerstboom zitten. Je hoeft dus niet eerst te kijken hoe je het verlichtinssnoer in je boom moet hangen en aan moet sluiten om te kijken of de verlichting op de juiste plek zit. Nog een voordeel is dat de juiste hoeveelheid lampjes in je kunstboom zitten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je net te kort komt qua verlichting óf dat je juist verlichting over hebt. 

Kleine kunstkerstboom met verlichting

Je vindt bij ons verschillende maten kunstkerstbomen met verlichting. Heb je dus weinig ruimte in je woonkamer, dan kun je een kleine kunstkerstboom met verlichting kiezen. Of je nu een grote kunstboom kiest of een kleine kunstboom, een kunstkerstboom met verlichting geeft meteen dat kerstgevoel in je woonkamer én je bent al voor een groot gedeelte klaar. Je hoeft enkel nog jouw nep kerstboom te versieren met decoratie. 

Verlichte kunstkerstboom thuisbezorgd

Bestel heel gemakkelijk online jouw verlichte kunstkerstboom. We bezorgen jouw kunstboom vanaf €60,- gratis bij je thuis. Heb je nog vragen over ons assortiment kunstkerstbomen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.