Echte kerstbomen

Wil je een echte kerstboom gaan bestellen, dan ben je bij 123planten op het juiste adres. Wij hebben verschillende maten echte kerstbomen in ons assortiment van Nordmann. Een echte Nordmann kerstboom kopen kun je tegenwoordig heel gemakkelijk online doen. Heb je al een kerstboom in gedachten of ben je nog zoekende? Wanneer je een Nordmann kerstboom besteld hebt wordt deze gemakkelijk en snel bij jou thuisbezorgd. Mocht je vragen hebben, 123planten helpt je graag verder. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

+ Lees meer
Echte kerstbomen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
 1. Echte-kerstboom-nordmann-kopen-online-100cm
  Echte Kerstboom - Nordmann 100-125cm
  100 cm
  € 1800 incl. BTW
 2. Echte-kerstboom-nordmann-kopen-online-125cm
  Echte Kerstboom - Nordmann 125-150cm
  125 cm
  € 2300 incl. BTW
 3. Echte-kerstboom-nordmann-kopen-online-150cm
  Echte Kerstboom - Nordmann 150-175cm
  150 cm
  € 2700 incl. BTW
 4. Echte-kerstboom-nordmann-kopen-online-175cm
  Echte Kerstboom - Nordmann 175-200cm
  175 cm
  € 3900 incl. BTW
 5. Echte-kerstboom-nordmann-kopen-online-200cm
  Echte Kerstboom - Nordmann 200-225cm
  200 cm
  € 5000 incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

Nordmann kerstboom kopen

Ben je op zoek naar een mooie Nordmann kerstboom dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij 123planten kun je verschillende formaten Nordmann kerstbomen kopen. Een Nordmann kerstboom heeft donkergroene, volle en brede naalden. De naalden prikken niet. Een groot voordeel van deze kerstboom is ook dat de boom naaldvast is, zo kun je lekker lang genieten van je echte kerstboom. Een Nordmann kerstboom heeft een luxe uitstraling, de takken zijn stevig waardoor jouw decoratie goed blijft hangen in de boom. Bestel jouw kerstboom gemakkelijk en snel online bij 123planten. De kerstboom wordt thuisbezorgd op een dag wanneer het jou uitkomt.

Kleine kerstboom

Voor ieder interieur hebben wij een geschikte kerstboom. Of je nu een kleine kerstboom zoekt, een hoge smalle kerstboom of juist een kerstboom voor buiten. Heb je niet zo veel ruimte in huis maar wil je wel graag een kerstboom neerzetten, ga dan voor een kleine kerstboom. Je hebt niet per sé een grote kerstboom nodig om de kerstsfeer in huis te halen. Een klein kerstboompje kan dit zeker ook! De traditionele kerstboom, zoals de echte kerstboom, is bij velen favoriet. Een echte kerstboom ruikt heerlijk en geeft dat ultieme kerstgevoel. 

Kerstboom in pot

Je kunt een kerstboom in een pot plaatsen maar je kunt de boom ook in een kerstboommand neerzetten. Wil je een meer ‘cozy’ gevoel krijgen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de kerstboom met een doek eromheen neer te zetten. Een kerstboom voet is er tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Je kun het je zo gek niet bedenken. Wil jij een pot voor een kerstboom aanschaffen kijk dan goed naar de grootte van de kluit van jouw kerstboom, zodat je de juiste pot koopt voor je boom. 

Kerstboom soorten

Waar moet je op letten wanneer je een kerstboom wilt gaan kopen? Omdat er diverse soorten en maten te koop zijn is het belangrijk om te weten wáár je de kerstboom wilt neer gaan zetten, heb je een grote ruimte of juist een smalle ruimte waar de boom moet komen te staan. Wat is de maximale hoogte waar jouw kerstboom komt te staan? Hoe breed mag de kerstboom zijn? Allemaal factoren die van tevoren belangrijk zijn om te weten bij het kiezen van de juiste kerstboom. Bij 123planten vindt je de meest populaire kerstboomsoort, de Nordmann. De Nordmann kerstboom is zeer populair omdat deze soort vele voordelen kent. Een stevige kerstboom die lang mee gaat. 

Kerstboom buiten

Vind je het leuk om kerst naar buiten toe te halen, dan kun je ervoor kiezen om een kerstboom buiten neer te zetten in je tuin bijvoorbeeld. Je geeft jouw buitenruimte hierdoor extra sfeer. Maak je kerstboom af met verlichting en kerstboom decoratie. Dit is alleen geschikt voor kerstbomen die in een serre of overkapping staan. Geef jouw tuin óók die fijne kerstfeer en plaats een buiten kerstboom met verlichting in jouw buitenruimte.