Kunstkerstbomen

Wil je graag een kerstboom in huis die lang meegaat, niet uitvalt en mooi in vorm blijft? Dan kun je het beste een kunstkerstboom kopen. Een kunstkerstboom heeft als voordeel dat deze jarenlang mee gaat. Je hoeft dus niet ieder jaar opnieuw een kerstboom aan te schaffen. Bij 123planten kun je gemakkelijk en snel een nep kerstboom kopen. Welk formaat of soort je ook zoekt, wij hebben voor ieder wat wils. 

+ Lees meer
Kunstkerstbomen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Kunstkerstboom - King Tree
  Kunstkerstboom - King Tree
  180 cm
  € 14100 incl. BTW
 2. King-tree-kunstkerstboom-kunstboom-210cm-small
  Kunstkerstboom - King Tree
  210 cm
  € 19400 incl. BTW
 3. King-tree-kunstkerstboom-kunstboom-150cm
  Kunstkerstboom - King Tree
  150 cm
  € 10100 incl. BTW
 4. King-tree-kunstkerstboom-kunstboom-210cm-incl-lichtjes-small
  Kunstkerstboom - King Tree - incl. LED
  210 cm
  € 25500 incl. BTW
 5. Kunstkerstboom - King Tree - incl. LED
  Kunstkerstboom - King Tree - incl. LED
  180 cm
  € 18300 incl. BTW
 6. King-tree-kunstkerstboom-kunstboom-150cm-incl-lichtjes-small
  Kunstkerstboom King Tree - incl. LED
  150 cm
  € 12800 incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Kunstkerstboom kopen

Wil je graag een kerstboom in huis die lang meegaat, niet uitvalt en mooi in vorm blijft? Dan kun je het beste een kunstkerstboom kopen. Een kunstkerstboom heeft als voordeel dat deze jarenlang mee gaat. Je hoeft dus niet ieder jaar opnieuw een kerstboom aan te schaffen. Bij 123planten kun je gemakkelijk en snel een kunstkerstboom kopen. Welk formaat of soort je ook zoekt, wij hebben voor ieder wat wils. 

Kleine kunstkerstboom

Tegenwoordig is een kunstboom bijna niet meer van echt te onderscheiden. Hierdoor zijn kunst kerstbomen net zo populair geworden als echte kerstbomen. Kunst kerstbomen zijn er in diverse soorten en maten. Zo is er voor iedere ruimte een passende kunstboom te vinden. Heb je een kleine ruimte waar jouw kerstboom moet komen te staan? Ga dan voor een smalle kunstkerstboom. Heb je juist een grote ruimte waar plaats is voor een grote boom, kies dan een grote kunstkerstboom. Zo krijg je een echte blikvanger in jouw interieur. Een kunst kerstboom kent diverse voordelen. Je hoeft de boom geen water te geven, de boom valt niet uit (verliest geen naalden), de takken gaan niet hangen na verloop van tijd én de boom behoudt zijn kleur. De kunstkerstboom is gemakkelijk in elkaar te vouwen en weer op te bergen. 

Mooiste kunstkerstboom

De mooiste kunstkerstboom vindt je bij 123planten. Heb je al een kunstkerstboom op het oog maar heb je misschien nog wat vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder! Bij 123planten vind je de beste kunstkerstbomen. Met een uitgebreide collectie kunstbomen is er altijd wel eentje te vinden die bij jou past.