Vulcastrat (10/25L)
Waardering:
96% of 100

Vulcastrat (10/25L)

Waardering:
96% of 100

Professioneel vocht absorberend substraat voor kamerplanten. 

 • +/- 10 liter voor in een pot van ca. Ø 30cm
 • +/- 25 liter voor in een pot van ca. Ø 40cm

Meer informatie over vulcastrat

Vanaf € 1300 incl. BTW
Levertijd:
2 werkdagen
Verzending:
Gratis vanaf €60,-
Wat vind je hiervan?

Zorg goed voor jouw binnenplanten met deze hulpmiddelen.

Meer Benodigdheden

Video's vulcastrat opmaken & verzorging

Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.

Klantenreviews
  Waardering:
  96% of 100
  1. Overall
   100%

   Door Kelly

   Op

   Wel even afspoelen

   Wat een fijn en mooi product, dat ik dit niet eerder heb ontdekt. Ik heb het wel afgespoeld, er kwam toch aardig wat viezigheid van af. Let wel op bij hangplanten, vulcastrat wordt aardig zwaar in een relatief kleine pot.

  2. Overall
   80%

   Door EF

   Op

   Prima

   Ik zocht wat goedkopers dan pon van Lezucha en kwam op vulacastrat terecht. 1e wat opvalt is dat dit veel groffer en groter van formaat is. op zich geen probleem. Het pon uit de plantenbak waarvan ik de plant wilde verpotten was ongeveer verdwenen tussen de inmiddels enorm verkregen wortels. Of het groffere beter werkt, dat gaan we zien. Tot zover ben ik er in elk geval erg tevreden over. (en omdat ik een grote zak had aangeschraft heb ik ook meer gebruikt dan wat er ooit bij aanschaf van de luzecha bak bijzat.

  3. Overall
   100%

   Door Jaap

   Op

   Verbluffend makkelijk, perfect resultaat

   Onze Strelitizia overgepot in een grotere pot, gevuld met watermeter en Vulcastrat in een inzethoes. Het resultaat is verbluffend goed: de plant bedankte ons binnen enkele dagen met weer rechtop staande stengels/bladen. Goed spul, heb het wel eerst even afgespoeld trouwens.

  4. Overall
   100%

   Door Dirk

   Op

   Handig en zuinig in gebruik

   Ik gebruik de steentjes om te mengen met gewone potgrond o.a. om de drainage te optimaliseren en vocht vast te houden. Ze zijn nadien ook weer te hergebruiken door simpelweg te zeven en te spoelen. Topproduct!