Biologische bestrijding rouwvliegjes

Biologische bestrijding rouwvliegjes

Felti is de natuurlijke vijand van rouwvliegjes. Deze microscopische nematoden leven in de grond. Ze vechten tegen de besmetting van de larven van de rouwvliegjes in de potgrond. Dit werkt effectief tegen de besmetting met rouwvliegjes, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen.

Lees meer Lees minder
€ 1300 incl. BTW
Levertijd:
2 werkdagen
Verzending:
Gratis vanaf €60,-
Wat vind je hiervan?

Zorg goed voor jouw binnenplanten met deze hulpmiddelen.

Meer Benodigdheden
6HKOAG001
Ardenner split grijs
€ 900 incl. BTW
Plantentrolley-zwart 1
Plantentrolley
6 cm 26 cm
€ 1400 incl. BTW
Watermeter Vulcastrat extra lang
Watermeter Vulcastrat extra lang
Vanaf € 1400 incl. BTW
Macrame bloempothanger zwart
TS Collection Plantenhanger - touw
120 cm
€ 500 incl. BTW
Watermeter Hydrocultuur
Watermeter Hydrocultuur
Vanaf € 300 incl. BTW
Plantenspuit
Plantenspuit
€ 800 incl. BTW

Hoe te gebruiken?

Je ontvangt Felti in een zakje. Dit zakje kun je vermengen met lauw schoon water in een gieter. 1 volle gieter is genoeg om ongeveer 10 planten van Felti te voorzien. Voordat je de planten water geeft met het gemengde water, moet je ongeveer 1 minuut roeren in de gieter, zodat Felti de tijd heeft om zich te vermengen in het water. Hierna kun je het water rechtstreeks op de besmette plant geven en rondom op de potgrond. Het is belangrijk dat de potgrond vochtig blijft; wanneer deze uitdroogt, kunnen de nematoden hun werk niet doen. Herhaal de behandeling na 5 dagen voor een optimaal resultaat.

Hoe te bewaren?

Je kunt Felti maximaal 1 week na ontvangst bewaren in de koelkast tussen de 4 en 8 graden. Wanneer Felti is vermengd met het water, kun je het water niet langer bewaren. Het is dus belangrijk dat je de volledige inhoud van de gieter gebruikt, anders kun je Felti niet meer toepassen.

Belangrijk om te weten

Het herhalen van Felti is belangrijk om volledig van een rouwvliegjesbesmetting af te komen. Wacht daarom 2 weken na de tweede behandeling om te zien welk effect Felti heeft gehad. Je kunt dit altijd herhalen om toch nog het gewenste resultaat te behalen.

Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.