Alocasia Portodora Kamerplant

Alocasia Portodora - Olifantsoor

Kamerplant
Hoogte (incl. pot)
135
Kweekpot diameter
35
Levertijd
2 werkdagen
Verzending
Gratis
€ 49,00 incl. BTW

De Alocasia Portodora heeft grote bladeren en geribbelde zijkanten. Door de grote bladeren wordt de Alocasia ook weleens olifantsoor genoemd. Je kunt de Alocasia kamerplant online bestellen en kopen bij 123planten.

 1. Alocasia lauterbachiana
  € 47,00 incl. BTW
 2. Alocasia Lauterbachiana
  € 9,00 incl. BTW
 3. Alocasia Wentii
  Alocasia Wentii
  80 cm 24 cm
  € 27,00 incl. BTW
 4. Alocasia cucullata
  Alocasia cucullata
  70 cm 19 cm
  € 13,00 incl. BTW
 5. Alocasia Zebrina
  Alocasia Zebrina
  75 cm 19 cm
  € 18,00 incl. BTW
Meer Alocasia
Alocasia Portadora verzorging
Kamerplanten encyclopedie Alle informatie voor de verzorging van deze Olifantsoor tref je in de encyclopedie. Alocasia verzorgingstips en informatie
Let op
De Alocasia vergt specifieke kennis voor de verzorging en is daarom minder geschikt voor kantoor. Daarnaast kan het blad scheuren, dit is niet altijd te voorkomen tijdens transport.
Standplaats
Een Alocasia zal regelmatig nieuw blad aanmaken wanneer deze op een zonnige standplaats staat. Indien de Alocasia te donker staat zal het blad naar het licht groeien. Hierdoor kan de stengel bezwijken onder het gewicht van de grote bladeren. Draai de plant daarom regelmatig een kwartslag.
Water geven
De grond van de 'Olifantsoort' dient altijd licht vochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Sproei minimaal 1x per week
Specificaties
Levertijd2 werkdagen
Plant typeKamerplant
SoortenAlocasia Portadora
Kweekpot diameter35,00
Grote bladeren