Monstera in Capi groove bloempot Kamerplant

Monstera in Capi groove bloempot

Kamerplant

Deze grote Monstera is een van de populairste kamerplanten en heeft grote groene bladeren met gaten. De combinatie is kant en klaar en wordt zo bij jou in de woonkamer geleverd. Welke kleur pot kies jij? 

Hoogte (incl. pot)
115
Pot diameter
43
Monstera in Capi groove bloempot aanpassen
Philodendron Monstera Deliciosa   + € 4600
Met vulcastrat en watermeter   + € 1500

€ 17900

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf 60,- in ons servicegebied
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Monstera
  Monstera verzorging
  Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Monstera tref je in de encyclopedie. Monstera verzorgingstips en informatie
  Standplaats

  Tijdens de zomer kan de Monstera gemakkelijk op een schaduwrijke plaats worden gezet. Naarmate de dagen korter worden, heeft de plant echter meer licht nodig. Zet de plant dichter bij het raam als er in de winter geelbruine vlekken op de bladeren verschijnen.

  Water geven

  Geef een Philodendron monstera water tijdens de zomermaanden wanneer de grond begint uit te drogen. In de winter moet de grond ongeveer een week droog zijn voordat de gatenplant weer water moet krijgen.

  Je bestelling wordt zorgvuldig geleverd door onze eigen collega's

  Dit artikel leveren wij met ons eigen gespecialiseerde transport. Producten die zwaar, groot of extra service vragen, zoals dit artikel, wordt met de hoogste service geleverd. Wij informeren je van te voren welk dagdeel er geleverd wordt en je ontvangt een sms met een update voor de levering.