Ficus planten mix Kamerplant

Ficus planten mix

Kamerplant

Deze drie mooie Ficus planten staan graag op een lichte locatie. Ze worden geleverd inclusief bloempot en kunnen dus zo geplaatst worden in de woonkamer. Welke kleur pot kies jij? 

€ 4000

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf €60,-
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Ficus
  Lyrata kamerplant in capi pot
  Ficus Lyrata in Capi pot
  120 cm 35 cm
  € 21200
  Lyrata in witte capi pot 1
  Lyrata in Capi pot
  145 cm 42 cm
  € 26100
  Ficus is gouden capi pot
  Ficus Elastica in pot
  125 cm 35 cm
  € 13400
  Lyrata plant in kleurige pot
  Lyrata in kleurige bloempot
  120 cm 33 cm
  € 21300
  Ficus verzorging
  Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Ficus tref je in de encyclopedie. Ficus verzorgingstips en informatie
  Let op

  Bij de aanschaf in de winter: bij een te grote afstand tot het raam is er kans op bladval. Geef bij bladval niet meer water dan normaal, maar plaats de plant op een lichtere locatie.

  Standplaats

  De Ficus heeft graag een standplaats waarbij er minimaal 5 uur per dag zonlicht is. Dit kan nabij een zonnig raam zijn. Probeer verschroeiing door de zon te voorkomen, door voldoende afstand tussen de plant en het raam te houden.

  Water geven

  De potgrond van deze kamerplant dient altijd licht vochtig te zijn, zonder dat de potgrond overmatig verzadigd wordt door water. Het is daarom verstandig om de vochtigheid van de potgrond te controleren met je vinger.

  Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

  Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.