Ficus planten mix Kamerplant

Ficus planten mix

Kamerplant

Deze drie mooie Ficus planten staan graag op een lichte locatie. Ze worden geleverd inclusief bloempot en kunnen dus zo geplaatst worden in de woonkamer. Welke kleur pot kies jij? 

€ 3500

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf €60,-
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Ficus
  Lyrata in witte capi potten
  Lyrata in Capi pot
  145 cm 42 cm
  € 18700
  Ficus lyrata 1
  Ficus Lyrata in Capi
  160 cm 54 cm
  € 29100
  Lyrata in bruine pot 1
  Lyrata in Artstone pot
  145 cm 38 cm
  € 15800
  Ficus verzorging
  Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Ficus tref je in de encyclopedie. Ficus verzorgingstips en informatie
  Let op

  Bij de aanschaf in de winter: bij een te grote afstand tot het raam is er kans op bladval. Geef bij bladval niet meer water dan normaal, maar plaats de plant op een lichtere locatie.

  Standplaats

  Plaats Ficussen op een zonnige standplaats, het liefst voor het raam. Eventueel in de zomer op halfschaduw. Na verplaatsing moeten deze kamerplanten wennen aan een lagere lichtintensiteit, dit kan leiden tot bladval. Geef bij bladval niet meer water, maar plaats de Ficus dichterbij het raam.

  Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

  Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.