Actieve Houtskool

Actieve Houtskool

Actieve houtskool is een veelzijdig substraat dat veel voordelen biedt. Het heeft een uitstekende absorptiecapaciteit, wat helpt bij het reguleren van vocht en voedingsstoffen in de potgrond. Bovendien heeft actieve houtskool ontgiftende eigenschappen, waardoor onzuiverheden en toxines uit de potgrond verdwijnen. Dit draagt bij aan een gezondere bodem en verbetert de wortelgezondheid. Daarnaast vermindert het de kans op bacteriën en schimmels in de potgrond.

Lees meer Lees minder
€ 100 incl. BTW
Levertijd:
2 werkdagen
Verzending:
Gratis vanaf €60,-
Wat vind je hiervan?

Zorg goed voor jouw binnenplanten met deze hulpmiddelen.

Meer Benodigdheden
Pokon-stekpoeder-25gr
Stekpoeder 25G
€ 700 incl. BTW
Macrame bloempothanger zwart
TS Collection Plantenhanger - touw
120 cm
€ 500 incl. BTW
Pokon kamerplanten voeding 1 1
Kamerplant voeding
Vanaf € 400 incl. BTW
Macrame bloempothanger
Plantenhanger
90 cm
€ 300 incl. BTW

Hoe te gebruiken? 

De Actieve houtskool kan worden vermnegd met potgrond en andere substraten, zoals perliet en franse boomschors. Hierbij gebruik je de verhouding van 1 op 10. Na enige tijd verliest de actieve houtskool zijn werking, het is dus van belang dat wanneer je plant verpot wordt, je verse actieve houtskool aan de nieuwe potgrond toevoegt. 

 

Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.