Musa dwarf cavendish - Bananenplant Kamerplant

Musa dwarf cavendish - Bananenplant

Kamerplant

Leuk klein bananenplantje voor in huis? De Musa Dwarf Cavendish wordt ook wel de bananenplant genoemd. Hij heeft grote bladeren die vanuit het midden ontrollen en geeft je interieur een echt jungle gevoel. Geef deze bananenplant zonlicht en veel water en je zult zien dat hij vrij snel zal gaan groeien.

Lees meer Lees minder
Hoogte (incl. pot)
35
Kweekpot
13
Persoonlijk kaartje toevoegen

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

€ 1000 incl. BTW
Levertijd:
2 werkdagen
Verzending:
Gratis vanaf €60,-
Wat vind je hiervan?

Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

Meer Musa Dwarf Cavendish
Musa bananenplant kamerplant
Musa Dwarf Cavendish Bananenplant
80 cm 21 cm
€ 2100 incl. BTW
Musa Dwarf Cavendish
Musa Dwarf Cavendish Bananenplant
190 cm 34 cm
€ 9100 incl. BTW
Stoere musa dwarf cavendish bestellen
Musa Dwarf Cavendish Bananenplant
220 cm 45 cm
€ 26300 incl. BTW
Musa Dwarf Cavendish verzorging
Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Bananenplant tref je in de encyclopedie. Musa verzorgingstips en informatie
Let op

Het blad scheurt relatief snel tijdens transport, dit is niet te voorkomen. Bij voldoende licht, maakt de plant gelukkig snel nieuw blad aan.

Standplaats

Een bananenplant wenst een zonnige standplaats, het liefst voor een raam op het westen of oosten. Het oude blad (onderste blad) wordt op den duur lelijk en kan je het beste verwijderen. Wanneer bananenplanten te weinig licht ontvangen zal de plant het oude blad niet vervangen met nieuw blad. Hiermee verliest de kamerplant zijn sierwaarde.

Water geven

De grond vochtig houden, maar voorkom dat de bananenboom met zijn wortels in het water staat. Dit kan namelijk geel bruine randen in het blad veroorzaken. In de zomer heeft de plant meerdere keren per week water nodig.

Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.