Housewarming kado Kamerplant

Housewarming kado

Kamerplant
Hoogte (incl. pot)
140
Pot diameter
30
Housewarming kado aanpassen
Kentia   + € 5700
Persoonlijk kaartje toevoegen

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

€ 7900

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf 60,- in ons servicegebied
  Kentia palm verzorging
  Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Kentia palm tref je in de encyclopedie. Kentia palm verzorgingstips en informatie
  Standplaats

  Kentia palmen stellen geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Vermijd echter wel een standplaats voor een raam op het zuiden. Te veel licht zal het blad vergelen en bij minder licht zal de groei afnemen.

  Water geven

  De grond voor deze palmen altijd vochtig houden, zonder dat de kentia palm met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig water te geven, maar niet te veel per gietbeurt. Kentia palmen drogen minder snel uit wanneer deze in een grotere pot met meer verse aarde worden geplaatst. Zo is er meer grond aanwezig dat vocht kan vasthouden.

  Je bestelling wordt zorgvuldig geleverd door onze eigen collega's

  Dit artikel leveren wij met ons eigen gespecialiseerde transport. Producten die zwaar, groot of extra service vragen, zoals dit artikel, wordt met de hoogste service geleverd. Wij informeren je van te voren welk dagdeel er geleverd wordt en je ontvangt een sms met een update voor de levering.