Mooie planten in mand Kamerplant

Mooie planten in mand

Kamerplant

Deze drie mooie planten worden geleverd met drie trendy manden die tevens ook te bestellen zijn in de kleur wit/beige. Geef de drie kamerplanten een mooi plekje in huis en je bent in een keer klaar.

Hoogtes (incl. kweekpot):

 • Calathea +/- 75cm
 • Ficus +/- 100cm
 • Strelitzia +/- 110cm
Lees meer Lees minder

€ 10800

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf €60,-
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Plantenmix
  Aanvullende gegevens verzorging
  Standplaats

  Calathea's zijn echte schaduwplanten. Vermijdt daarom direct zonlicht. Plaats de Ficus Alii op een zonnige standplaats. Een Strelitzia Nicolai wenst veel licht. Plaats deze kamerplanten daarom op een lichte locatie in de buurt van het raam.

  Water geven

  Een Calathea kamerplant lust wel een slok. Voorkom dat de grond uitdroogt. De grond van de Ficus Alii dient altijd lichtvochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. De Strelitzia Nicolai heeft dikke wortels waarin de binnenplant het water opslaat. Geef de plant daarom niet te veel water om wortelrot te voorkomen.

  Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

  Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.