Plantenmix manden Kamerplant

Plantenmix manden

Kamerplant

Dit leuke pakket bestaat uit een grote Rhapis in mand, een Sansevieria in mand en een Scindapsus in hangmand. We raden aan de planten op te maken met potgrond. 

Hoogtes (incl. kweekpot):

 • Scindapsus +/- 35cm
 • Sansevieria +/- 70cm
 • Rhapis +/- 140cm

Regular Price € 11600 Special Price € 10900

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf €60,-
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Plantenmix
  Aanvullende gegevens verzorging
  Standplaats

  Scindapsus: Plaats deze kamerplant op een standplaats met halfschaduw. Sansevieria: De Sansevieria kamerplant stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Deze succulent zal lichter van kleur worden wanneer de binnenplant meer licht ontvangt. Rhapis: Deze kamerplant heeft het minste zonlicht nodig van alle kamerplanten. Je kunt de Rhapis op een schaduw standplaats zetten.

  Water geven

  Scindapsus: De grond matig vochtig houden, maar voorkom dat de kamerplant met zijn wortels in het water staat. Sansevieria: Succulenten zoals deze Sansevieria verbruiken weinig water. Laat de grond daarom uitdrogen voordat de kamerplant opnieuw water krijgt. Rhapis: De grond van een palm dient altijd vochtig te zijn, zonder dat de palm met zijn wortels in het water staat. Op een donkere standplaats zal deze palm niet veel water nodig hebben.

  Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

  Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.