Mica Grimes plantenbakken

Leuke plantenbakken voor binnen en buiten. De Grimes collectie is er in drie kleuren; bruin, zwart en grijs. De bakken zijn voorzien van een waterdichte inzetbak. Voor buitengebruik dient er een drainage gat geboort te worden. De plantenbakken zijn licht van gewicht en vorstbestendig. Welke kamerplant ga jij erin plaatsen?

Lees meer Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mica decorations mand kopen?

Op zoek naar een mooie mand voor in de woonkamer? Deze plantenbakken van Mica Decorations zijn ideaal voor thuis. De gevlochten plantenbakken zijn waterdicht, licht van gewicht en vorstbestendig. Bestel deze mooie plantenmanden vandaag nog.  

  • Mooie mand
  • Waterdicht 
  • Licht van gewicht
  • Gaten boren voor gebruik buiten 

Gevlochten manden van Mica Decorations

In het assortiment hebben we meerdere kleuren Mica Grimes plantenbakken. Ook heb je de keuze uit meerdere vormen en formaten plantenbakken. De gevlochten mand heeft een waterdichte inzetbak. Deze stijlvolle plantenbakken passen in elke interieur. Zoek op deze pagina de plantenbak die het beste past bij jouw huis.

Mica manden voor buiten

Is de Mica Grimes plantenbak geschikt voor buiten? De manden van Mica Decoration zijn, door de waterdichte inzetbak, in eerste instantie niet geschikt voor buiten. Echter kan je, door gaten te boren in de onderkant van de inzetbak, de mand wel geschikt maken voor buiten. Buiten dit is de plantenbak ook vorstbestendig. 

Mica plantenmanden voor hydrocultuur

Is de Mica mand geschikt voor hydrocultuur? De mand heeft een te diepe inzetbak voor hydrocultuurplanten. Hierdoor raden we een inzethoes aan om de hydroplant op te hogen. Als je dit doet is de plantenbak zeker geschikt voor hydrocultuur. Bekijk voordat je een hydrocultuurplant koopt, eerst de informatiepagina over hydrocultuur. 

Informatiepagina over hydrocultuur bekijken