Manden Rattan

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
43 producten
 1. 6ptr63540
  Manden Indoor Pottery - Hanger Igmar Grey
  14 cm 17 cm
  € 700 incl. BTW
 2. Mand voor kamerplanten 1 2
  Manden Drypot Blond Belly
  30 cm 37 cm
  Regular Price € 9100 Special Price € 6900 incl. BTW
 3. Kleine mand pottery pots
  Manden Bohemian Cody XS Straw Grass
  15 cm 17 cm
  € 1300 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
43 producten

Rattan manden kopen?

De manden van Van der Leeden worden gemaakt van Rattan. Rattan is een plant uit de palmfamilie. De plant heeft uitlopers die vrij lang kunnen worden. De gehele plant is vrij sterk en dus ideaal als materiaal voor plantenbakken. De plant groeit het hele jaar door en de ranken worden gesnoeid, zodat de plant daarna weer door kan groeien. De plantenbak is Fair Trade en milieuvriendelijk en wordt geproduceerd op Java. De Rattan mand heeft een inzetbak van gerecycled plastic. 

 • Mooie natuurlijke plantenmand 
 • Varianten onder ø55 zijn waterdicht 
 • Varianten boven ø55 hebben een afwateringsgat
 • Varianten onder ø55 zijn alleen geschikt voor buiten na boren afwateringsgat
 • Varianten boven ø55 zijn niet waterdicht

Manden Drypot Rattan

De manden zijn geschikt voor binnen en buiten. De plantenbakken hebben een inzetbak gemaakt van gerecycled plastic. De varianten die een kleinere diameter hebben dan ø55 zijn waterdicht. Bij de varianten die breder zijn, raden we een inzethoes aan om de plantenbak waterdicht te maken. De bloempotten worden met de hand gemaakt en hebben hierdoor hun mooie geweven uiterlijk. Bestel de manden gemakkelijk in de webshop van 123planten. 

Manden voor buiten 

De Rattan planten manden zijn ook geschikt voor buiten. Zorg er wel voor dat je bij de varianten onder de ø55 een afwateringsgat boort in de onderkant van de pot. Koop de mand gemakkelijk en snel voor jouw tuin of balkon.

 

Manden voor hydrocultuur

De Rattan manden hebben een iets te diepe inzetbak voor hydrocultuur. Daarom raden we bij alle manden die hoger zijn 20 cm een inzethoes aan om de plant op de goede hoogte te krijgen. Bekijk voordat je een hydroplant koopt eerst de pagina met meer informatie over hydrocultuur. 

Hydrocultuur informatie