Houten plantenbak

Een houten plantenbak online kopen? Bekijk hieronder het aanbod houten plantenbakken van 123planten.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
24 producten
 1. Plantenbak van natuurproduct
  Baq Naturescast bruin hout
  50 cm 50 cm
  € 20100 incl. BTW
 2. Plantenbak natuurlijk hout
  Baq Naturescast bruin hout
  70 cm 30 cm
  € 14900 incl. BTW
 3. Waterdichte plantenbak hout
  Luca Lifestyle Marrone Couple Acacia hout
  40 cm 38 cm
  € 10900 incl. BTW
 4. 6NACNAP38
  Baq Naturescast bruin hout
  90 cm 37 cm
  € 21000 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
24 producten

Houten plantenbak kopen?

Houten plantenbakken kopen doe je gemakkelijk online bij 123planten. Houten plantenbakken geven een warme touch aan je interieur. Ideaal als je wat warmte kan gebruiken of als je al ander hout-tinten in je interieur hebt. Het assortiment van houten bakken is vaak gemaakt van gerecycled hout. Dit maken de meeste houten plantenbakken millieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

 • Recyclebaar
 • Millieuvriendelijk
 • Handwerk
 • Kwetsbaar voor krassen
houten plantenbak online kopen

Luca Lifestyle

De houten plantenbakken van Luca Lifestyle zijn handgemaakt en daarom 100% uniek. Alle houten plantenbakken zijn gemaakt van gerecycled hout. De houten bakken zijn onderhoudsvriendelijk en tevens voorzien van een waterdichte inzetbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de houten plantenbak gaat lekken. De combinatie van metaal en hout geeft een ware, sfeervolle uitstraling. Alle houten bloempotten zijn millieuvriendelijk en licht van gewicht. In het assortiment kun je twee verschillende soorten hout vinden, namelijk; Dark Flame Wood en Acacia. 

Baq Naturecast

De houten plantenbakken van Baq zijn extra bijzonder. De houten plantenbakken uit de Naturecast collectie zijn namelijk gemaakt van bosresten. Droge bladeren, takken en boomschors vormen samen de houten bloempot. Deze grondstoffen worden samengedrukt tot de gewenste vorm. De materialen die gebruikt worden om de houten plantenbak te maken zijn millieuvriendelijk. De houten bloempot is daarom biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Elke plant die je in deze pot zet zal tot zijn recht komen. Tevens zijn alle houten plantenbakken voorzien van een waterdichte inzetbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je houten pot gaat lekken. 

houten plantenbak baq natuurlijk