Polystone

Polystone plantenbakken bestel je gemakkelijk en snel bij 123planten. De webshop met het grootste aanbod in Polystone bloempotten. Polystone plantenbakken zijn enkel geschikt voor binnen. 

Lees meer Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Polystone plantenbakken kopen?

Polystone is een materiaal dat is gemaakt van gemalen steen in combinatie met kunsthars. Hierdoor klinkt het als steen maar weegt het net zoveel als een bloempot van hout. Polystone bloembakken zijn niet geschikt voor buiten. Voor gebruik binnen raden we altijd een inzethoes aan of vijverfolie om de plantenbak waterdicht te maken. 

  • Handmatige afwerking
  • Lichtgewicht
  • Natuurvriendelijke productie
  • Niet waterdicht
  • Niet geschikt voor buitengebruik

Polystone binnenpotten

De Polystone bakken zijn mooie plantenbakken voor binnen. Dit komt voornamelijk door de natuurlijke uitstraling. De binnenpotten hebben een zand- of rotskleur. Deze plantenbakken zijn echter niet waterdicht, de bloembakken zijn namelijk gevoelig voor het doorslaan van vocht, daarom raden we een inzethoes of vijverfolie aan. Een inzethoes voor de ronde potten en vijverfolie voor de vierkante plantenbakken. 

Is de Polystone pot geschikt voor buiten? 

Nee de Polystone bloembakken zijn niet geschikt voor buiten. Dit komt voornamelijk doordat ze kapot kunnen vriezen in de winter. Koop de Polystone bloempotten dus enkel als je de plantenbak binnen wilt plaatsen. 

Is de Polystone pot geschikt voor hydrocultuur?

Doordat de plantenbakken van Polystone in eerste instantie niet waterdicht zijn, zijn ze niet direct bruikbaar voor hydrocultuur. Hierdoor raden we bij deze pot altijd aan om een inzethoes of vijverfolie te kopen. Dit geldt ook voor hydrocultuurplanten. Zorg er hierbij wel voor dat de plant opgehoogd wordt naar de juiste hoogte. Kijk voor aanschaf van een hydroplant altijd eerst op de hydrocultuur pagina voor meer informatie.