Ongediertebestrijding; Promanal-R
Waardering:
40% of 100

Ongediertebestrijding; Promanal-R

Waardering:
40% of 100

Promanal-R kopen voor de bestrijding van dopluis, wolluis en spint. 

€ 1800 incl. BTW
Levertijd:
2 werkdagen
Verzending:
Gratis vanaf €60,-
Wat vind je hiervan?

Zorg goed voor jouw binnenplanten met deze hulpmiddelen.

Meer Benodigdheden
Watermeter Hydrocultuur
Watermeter Hydrocultuur
Vanaf € 200 incl. BTW
Cactus potgrond
Cactus potgrond
€ 500 incl. BTW
Indoor Pottery
Indoor Pottery
€ 300 incl. BTW
Handpomp
Handpomp
€ 600 incl. BTW
Antikras vilt 8x
Antikras vilt 8x
€ 175 incl. BTW

Dit middel is gebruiksklaar, wel even schudden voor gebruik. Dit middel werkt alleen effectief als het ongedierte in aanraking komt met promanal. Daarom is het belangrijk om tussen, onder en boven de bladeren te spuiten. Vergeet eventueel niet de stengels en stammen te besproeien met promanal. Eitjes worden niet gedood, daarom dient het middel na exact 7 dagen te worden herhaald. Zodat de nieuwe larven geen kans krijgen zich te ontwikkelen. 

Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.

Klantenreviews
Waardering:
40% of 100
 1. Overall
  40%

  Door Annelies

  Op

  Orchidee stervende en schildluizen blijven verschijnen

  Ik heb de orchidee ondertussen tweemaal bespoten met het product. Omdat de schildluizen na de eerste keer gewoon bleven zitten, heb ik ze er één voor één met de hand van de plan gehaald. daarna nog eens gespoten zoals aangegeven. En nu is de orchidee al 10 van haar 15 bloemen kwijt op twee dagen... :-(

  Reactie van 123planten
  Schildluizen blijven vaak op de plant kleven, ook als ze dood zijn. Alleen dode schildluizen zijn er vervolgens eenvoudig af te wrijven. Ik vermoed dat het product dus wel gewerkt heeft. Of de bloemen zijn verloren door het middel of een andere oorzaak is helaas niet vast te stellen. Een andere oorzaak, zoals te weinig licht lijkt mij waarschijnlijker.