Makkelijke kamerplanten Kamerplant

Makkelijke kamerplanten

Kamerplant

Heb je niet zulke groene vingers? Of wil je liever niet te vaak water geven? Dan zijn deze planten ideaal voor jou! Deze makkelijke kleine kamerplanten worden geleverd met sierpot.

Hoogtes (incl. kweekpot):

 • Rhipsalis +/- 20cm
 • Aglaonema +/- 30cm
 • Sansevieria +/- 55cm
Lees meer Lees minder

€ 5600

incl. BTW
  Levertijd:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf €60,-
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Plantenmix
  Aanvullende gegevens verzorging
  Standplaats

  Zet de Aglaonema op een standplaats met (half)schaduw en vermijd een te lichte standplaats. De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Deze succulent zal lichter van kleur worden wanneer de binnenplant meer licht ontvangt. De Rhipsalis is een geschikte kamerplant voor een standplaats met direct zonlicht maar kan ook prima wat verder van het raam.

  Water geven

  Deze makkelijke planten verbruiken weinig water. Laat de grond daarom opdrogen, voordat de kamerplanten opnieuw water krijgen. In de winter zelfs meerdere weken. Hoe verder de planten van het raam staat, hoe minder water de planten verbruiken.

  Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

  Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.