Tabaksplant in grijze pot Kamerplant

Tabaksplant in grijze pot

Kamerplant

Leuke lyrata opgemaakt in grijze antraciet pot. Deze kamerplant wordt ook wel de tabaksplant genoemd en heeft grote mooie groene bladeren. De grijs antraciete pot is waterdicht en gevuld met vulcastrat. Ideaal als cadeau voor een verjaardag of housewarming. 

Hoogte (incl. pot)
100
Pot diameter
35

€ 400

incl. BTW
  Délai de livraison:
  2 werkdagen
  Verzending:
  Gratis vanaf 60,- in ons servicegebied
  Wat vind je hiervan?

  Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

  Meer Ficus
  Lyrata in bruine pot 1
  Lyrata in Artstone pot
  145 cm 38 cm
  € 15800
  Ficus lyrata in donker grijze pot
  Ficus Lyrata in Grigio Tabaksplant
  185 cm 55 cm
  € 42400
  Ficus lyrata 1
  Ficus Lyrata in Capi Tabaksplant
  160 cm 54 cm
  € 27100
  Ficus Lyrata verzorging
  Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Ficus tref je in de encyclopedie. Ficus verzorgingstips en informatie
  Standplaats

  Plaats Ficussen op een zonnige standplaats, het liefst voor het raam. Eventueel in de zomer op halfschaduw. Na verplaatsing moeten deze kamerplanten wennen aan een lagere lichtintensiteit, dit kan leiden tot bladval. Geef bij bladval niet meer water, maar plaats de Ficus dichterbij het raam.

  Water geven

  De grond van deze kamerplanten dient altijd licht vochtig te zijn, vooral in de lente. Zonder dat de Ficus met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig de grond te voelen of deze nog vochtig is.

  Je bestelling wordt zorgvuldig geleverd door onze eigen collega's

  Dit artikel leveren wij met ons eigen gespecialiseerde transport. Producten die zwaar, groot of extra service vragen, zoals dit artikel, wordt met de hoogste service geleverd. Wij informeren je van te voren welk dagdeel er geleverd wordt en je ontvangt een sms met een update voor de levering.