Alocasia zebrina Kamerplant
Waardering:
80% of 100

Alocasia zebrina

Kamerplant
Waardering:
80% of 100

De Alocasia Zebrina heeft een zebra print in zijn bladstelen en de pijlvormige bladeren zijn groen van kleur. Deze kamerplant komt oorspronkelijk uit de tropen van Azië, voornamelijk India. Deze plantensoort worden ook wel Taro, Reuzentaro of Olifantsoor genoemd. Deze laatste naam is gemakkelijk af te leiden uit de enorme bladeren.

Lees meer Lees minder
Hoogte (incl. pot)
45
Kweekpot
14
Persoonlijk kaartje toevoegen

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

€ 1900 incl. BTW
Levertijd:
2 werkdagen
Verzending:
Gratis vanaf €60,-
Wat vind je hiervan?

Is dit niet de kamerplant die je wilt kopen? In onze webshop zijn er nog veel meer kamerplanten te bestellen.

Meer Alocasia Zebrina
Alocasia zebrina kamerplant 1 1
Alocasia zebrina Olifantsoor
140 cm 32 cm
€ 9400 incl. BTW
Alocasia zebrina plant
Alocasia zebrina Olifantsoor
100 cm 27 cm
€ 6700 incl. BTW
Alocasia zebrina 1
Alocasia zebrina Olifantsoor
110 cm 24 cm
€ 6500 incl. BTW
Alocasia Zebrina met grote bladeren
Alocasia Zebrina Olifantsoor
65 cm 19 cm
€ 2400 incl. BTW
Alocasia Zebrina verzorging
Kamerplanten encyclopedie Alle informatie over de verzorging van deze Alocasia tref je in de encyclopedie. Alocasia verzorgingstips en informatie
Let op

De Alocasia heeft moeite met acclimatiseren vanwege de drogere lucht in een woonkamer. Hierdoor verliest de plant een of meerdere bladeren in de eerste week na de aanschaf. De plant zal erna geregeld nieuw blad aanmaken.

Standplaats

De Alocasia staat graag op een plek staan met veel zonlicht. De Alocasia verlangt minimaal vijf uur direct zonlicht. Plaats de plant daarom zo'n twee meter voor een raam op het zuiden of direct voor een raam op het westen of oosten. Deze kamerplanten houden van warmte, maar een standplaats naast de kachel is absoluut niet aan te raden. De lucht is hier namelijk vaak te droog.

Water geven

De grond van de Zebrina dient altijd licht vochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Sproei minimaal 1x per week.

Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending

Jouw planten zijn uitstekend beschermd tijdens transport in een op maat gemaakte doos. De kamerplanten worden netjes rechtopstaand vervoerd, de kans op schade is hierdoor vele malen kleiner dan vervoer met een normale personenauto.

Klantenreviews
Waardering:
80% of 100
 1. Overall
  60%

  Door C. Kroon

  Op

  Olifantsoor

  We hebben twee Alosia zebrina 9Olifantsoor) planten besteld, werden keurig in een doos afgelever door de besteldienst. De planten staan nu enkele dagen in de kamer, echter een van de planten maak een mindere indruk, stengels beginnen door te zakken en de bladeren zien er minder uit dan bij de andere plant.
  Kan misschien te maken hebben met het vervoer en een andere omgeving, verzorging van deze plant opgezocht en daarin staat dat de p[lantstengels kunnen doorzakken en de bladeren kunnen aan de rand geel worden echter dit moet na een paar dagen overgaan, plant aarde is niet te droog of te nat. We kijken het nog een paar dagen aan en zullen indien nodig contact opnemen met 123planten

 2. Overall
  100%

  Door Mien

  Op

  Prima gezonde plant

  Levering en kwaliteit prima, wel druppels aan blad punt elke dag