Metalen plantenbakken

Een mooie plant verdient natuurlijk een mooie plantenbak waarin hij maximaal tot zijn recht komt. Metalen plantenbakken zorgen voor een chique, stoere en sfeervolle uitstraling in huis.

Metalen plantenbakken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Metalen plantenbakken

Ben jij op zoek naar metalen plantenbakken voor jouw planten? Dan ben je aan het juiste adres! De plantenbak van metaal is erg populair, tijdloos en goed te combineren in je interieur. Zo komt jouw plant maximaal tot zijn recht. Op deze pagina kun je de metalen plantenbak in verschillende modellen, materialen en hoogtes vinden. Metalen plantenbakken kunnen zorgen voor een chique, stoere en sfeervolle uitstraling in huis. 

Welke soorten zijn er?

Metaal is gemaakt van ijzer. In ons assortiment vind je hiervan verschillende soorten plantenbakken. Zo hebben wij de ijzeren plantenhanger of de hangbak van metaal. Deze hanger is leuk om bijvoorbeeld hangplanten in te doen. Daarnaast bestaat er nog de ijzeren bloembakken, hier kun je meerdere planten in kwijt. De ijzeren plantenbak is er in verschillende kleuren, de metalen plantenbak in het goud en zwart zijn erg populair. 

Welke formaten zijn er?

In ons assortiment kun je verschillende maten plantenbakken vinden. Zo hebben wij de grote metalen plantenbak geschikt voor wat grotere planten. Maar ook de kleine metalen plantenbakjes geschikt voor bijvoorbeeld stekjes. Hiertussen zitten nog verschillende maten. Verder vind je zowel hoge als lage metalen plantenbakken. 

Let bij het bestellen van jouw bloembak op de juiste pot maat van jouw plant. Je wilt natuurlijk wel dat je (bestaande) plant gaat passen in je nieuwe metalen plantenbak. En kijk bij het aanschaffen van jouw bakken ook of ze waterdicht zijn. Om er 100% zeker van te zijn kun je altijd een waterdichte inzethoes bestellen. Heb je vragen of twijfel je over bepaalde plantenbakken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor professioneel advies.