Lechuza plantenbakken

Op zoek naar een mooie kunststof plantenbak? De Lechuza plantenbakken zijn er in verschillende kleuren, vormen, maten en hoogtes. Bekijk hieronder het aanbod. 

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
 1. Lechuza cubico set wit 1
  Lechuza Trend Cubico - wit
  56 cm 0 cm
  € 7900 incl. BTW
 2. Lechuza cubico set wit 1 2
  Lechuza Trend Cubico - wit
  75 cm 0 cm
  € 15500 incl. BTW
 3. Lechuza cubico set1 1
  Lechuza Trend Cubico - antraciet
  41 cm 0 cm
  € 4600 incl. BTW
 4. Lechuza cubico set wit 1 3
  Lechuza Cubico - wit
  75 cm 40 cm
  Regular Price € 20600 Special Price € 11760 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Lechuza plantenbakken

Lechuza plantenbakken kopen?

Lechuza plantenbakken koop je bij 123planten. Deze plantenbakken zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof en vervolgens in de gewenste kleur gespoten zoals de populaire kleuren antraciet en wit. In ons online assortiment tref je de vierkante bakken; quadro, cubico en de ronde bakken; rondo en classico. Zowel met als zonder watersysteem. De bakken zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, niet breukgevoelig en in diverse afmetingen online te bestellen.

 • Lichtgewicht
 • Vorstbestendig
 • UV-bestendig
 • Gevarieerd aanbod van kleuren en vormen

Lechuza plantenbakken

In het assortiment hebben we meerdere soorten Lechuza plantenbakken. De bekendste is de Lechuza classico. Alle Lechuza bakken zijn licht van gewicht, vorstbestendig en uv-bestendig. Deze plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten, echter moet er voor buitengebruik eerst een drainage gat worden geboord. De Lechuza plantenbakken kunnen ook met bewateringssysteem gekocht worden. Bij de plantenbakken met bewateringssysteem raden we aan de pin te verwijderen als de bloempot buiten wordt geplaatst.