Houten plantenbakken

Een houten plantenbak online kopen? Bekijk hieronder het aanbod houten plantenbakken van 123planten.

+ Lees meer
Houten plantenbakken
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product
 1. Hoge smalle houten plantenbak
  Luca Lifestyle Marrone high cube - hout
  115 cm 43 cm
  € 17300 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product

Houten plantenbakken kopen?

Houten plantenbakken kopen doe je gemakkelijk online bij 123planten. Houten plantenbakken geven een warme touch aan je interieur. Ideaal als je wat warmte kan gebruiken of als je al ander hout-tinten in je interieur hebt. Het assortiment van houten bakken is vaak gemaakt van gerecycled hout. Dit maken de meeste houten plantenbakken millieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

 • Recyclebaar
 • Millieuvriendelijk
 • Handwerk
 • Kwetsbaar voor krassen
houten plantenbak online kopen

Luca Lifestyle

De houten plantenbakken van Luca Lifestyle zijn handgemaakt en daarom 100% uniek. Alle houten plantenbakken zijn gemaakt van gerecycled hout. De houten bakken zijn onderhoudsvriendelijk en tevens voorzien van een waterdichte inzetbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de houten plantenbak gaat lekken. De combinatie van metaal en hout geeft een ware, sfeervolle uitstraling. Alle houten plantenbakken zijn millieuvriendelijk en licht van gewicht. In het assortiment kun je twee verschillende soorten hout vinden, namelijk; Dark Flame Wood en Acacia. 

Baq Naturecast

De houten plantenbakken van Baq zijn extra bijzonder. De houten plantenbakken uit de Naturecast collectie zijn namelijk gemaakt van bosresten. Droge bladeren, takken en boomschors vormen samen de houten plantenbak. Deze grondstoffen worden samengedrukt tot de gewenste vorm. De materialen die gebruikt worden om de houten plantenbak te maken zijn millieuvriendelijk. De houten plantenbak is daarom biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Elke plant die je in deze bak zet zal tot zijn recht komen. Tevens zijn alle houten plantenbakken voorzien van een waterdichte inzetbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je houten bak gaat lekken. 

houten plantenbak baq natuurlijk