Hangende plantenbakken

Hangplanten zijn erg populair omdat ze voor een speels effect zorgen in je kamer of op balkon. Wij hebben een breed assortiment aan hangende plantenbakken, zo verkopen wij verschillende kleuren en vormen. Voor iedere plant een leuke plantenbak! 

Hangende plantenbakken
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product
 1. Hangpot in touw
  Pottery Pots Stone Hans - grijs
  19 cm 22 cm
  € 2500 incl. BTW
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product

Hang plantenbakken kopen? 

Ben jij op zoek naar hangende plantenbakken voor jouw planten? Dan ben je aan het juiste adres! Hangbakken zijn erg populair, tijdloos en goed te combineren in je interieur. Met een plantenbak komt jouw plant maximaal tot zijn recht. Op deze pagina kun je de hangbak in verschillende modellen, materialen en hoogtes vinden. Een hangpot voor je plant zorgt voor een natuurlijke, speelse en sfeervolle uitstraling in huis.

 • Stijlvol
 • Ideaal voor hangplanten
 • Vloer blijft vrij
 • Voorzichtig watergeven

Welke soorten zijn er?

In ons assortiment vind je verschillende soorten hang plantenbakken. Zo bieden wij de hangbak voor de schutting aan, maar ook de hangbak voor de muur is te verkrijgen. Daarnaast kun je gemakkelijk een hang plantenbak op het balkon plaatsen. Verder vind je de hangbakken in verschillende formaten. Zo heb je de grote hangbak en kleine hangbakjes. De hang plantenbak in het groot kun je vinden in verschillende kleuren en vormen.

Welke materialen zijn er?

De hangbakken zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Zo vind je plastic hangbak, hangbak van keramiek en de rieten hangbak. De hang plantenbak van plastic bestaat in verschillende vormen en maten. Ook bieden wij de hangbak van touw aan. Deze plantenhanger wordt gemaakt van jute en is te combineren met verschillende potmaten. Zo kun je afwisselen met planten en creëer je een speels effect in je interieur. De meest voorkomende kleuren zijn de witte hangbak en de zwarte hangbak.

Let bij het bestellen van jouw bloembak op de juiste potmaat van jouw plant. Je wilt natuurlijk wel dat je (bestaande) plant gaat passen in je nieuwe pot. En kijk bij het aanschaffen van jouw potten ook of ze waterdicht zijn. Om er 100% zeker van te zijn kun je altijd een waterdichte inzethoes bestellen. Heb je vragen of twijfel je over bepaalde plantenbakken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor professioneel advies.